fbpx

La ce va fi util SiriOS care ar putea fi lansat de Apple in 2020

La ce va fi util SiriOS care ar putea fi lansat de Apple in 2020

O noua stire indica faptul ca firma de investitii Mangrove crede ca compania Apple din Cupertino va lansa SiriOS la evenimentul Worldwide Developer Conference din 2020.

Evident, acesta are legatura cu asistentul virtual Siri al companiei Apple din Statele Unite. SiriOS este de dorit pentru a permite inovarea si este vazut de multi ca fiind necesar pentru a ajunge la progresul realizat de Amazon si Google cu asistentii lor virtuali.

Apple a fost prima companie care a lansat un asistent virtual pentru smartphone-uri, Siri. Cu toate acestea, asistentul virtual nu a functionat chiar cum a fost promovat la lansare, iar faptul ca era inchis pentru dezvoltatori a insemnat ca Siri avea o utilizare extrem de limitata.

CITESTE SI:  De ce o boxa inteligenta Amazon Echo a zis: "Tot ce vad sunt oameni murind"

Acest lucru a permis companiilor rivale precum Amazon si Google sa depaseasca Apple pe piata asistentilor virtuali. Cu toate acestea, potrivit analistilor firmei de investitii Mangrove, Apple ar putea lansa ceea ce acestia numesc “SiriOS”, la WWDC 2020.

CITESTE SI:  Ce camera web extrem de neobisnuita are noul laptop Huawei MagicBook Pro

Ei bine, evident Siri nu este un sistem de operare, dar se asteapta ca SiriOS va viza dezvoltatorii pentru a accelera inovarea si adoptarea lui Siri.

Firma de investitii pare a fi deosebit de optimista cu privire la viitorul companiei Apple cu Siri. Mangrove sustine ca SiriOS va valora 1000 de miliarde de dolari pana in 2025.

Aceasta pare o afirmatie exagerata despre SiriOS, asa ca tratati-o cu precautie pentru moment. Asistentii virtuali au devenit din ce in ce mai obisnuiti in ziua de azi, multe companii tehnologice avand sau dorind sa lanseze unul.

CITESTE SI:  Cat e de usor de reparat smartphone-ul Samsung Galaxy S10

Printre aceste companii se numara Amazon, Google, Microsoft si chiar Samsung. Va schimba presupusul SiriOS lucrurile pentru Apple si modul in care utilizatorii si dezvoltatorii vad si folosesc Siri? Presupunem ca va trebui sa asteptam si sa vedem.

Facebook