fbpx
La ce sunt utili noii roboti Samsung

La ce sunt utili noii roboti Samsung

Conglomeratul Samsung din Coreea de Sud a dezvaluit noi roboti pentru locuinte in acest an, ca in ultimii ani. Fiecare dintre acestia este util la anumite lucruri.

CES nu ar fi CES daca compania Samsung din Coreea de Sud n-ar prezenta niste dispozitive robotice. La un an dupa ce a dezvaluit Ballie, robotul sferic de dimensiunea unui grapefruit, Samsung a dezvaluit cativa noi roboti pentru locuinte. Unul dintre ei se numeste Handy si are un brat extensibil care poate fi folosit pentru organizarea mesei si nu numai.

CITESTE SI:  Cum ar putea fi smartphone-ul pliabil al Apple

Exista camere pe capul si bratul robotului si, potrivit companiei din Coreea de Sud, AI poate identifica obiecte de diferite dimensiuni, forme si greutati.

Dispozitivul robotic poate detecta compozitia materialului obiectului si sa foloseasca presiunea corecta pentru a-l captura si a-l muta, sustine Samsung din Coreea de Sud. De asemenea, se poate extinde pe verticala pentru a ajunge in locuri mai inalte.

CITESTE SI:  Ce sistem de operare va include smartwatch-ul OnePlus Watch

Un alt nou robot este Care, iar acesta e mai degraba un asistent personal si companion. Folosind AI, se poate dovedi util pentru orice aspect din viata ta, conform lui Sebastian Seung, seful Samsung Research, in timpul unei prezentari.

Compania sud-coreeana precizeaza ca Care va poate analiza comportamentul si sa ofere mementouri. De asemenea, iti poate atrage atentia ca trebuie sa-ti intinzi picioarele daca robotul crede ca ai lucrat o perioada prea lunga de timp la birou.

CITESTE SI:  Ce defect au unele masini electrice Hyundai Kona

Care mai poate si sa te conecteze la apeluri de conferinta cu ecranul sau incorporat. Compania Samsung din Coreea de Sud testeaza in prezent acesti roboti si nu a dezvaluit daca sau cand oamenii ii vor putea cumpara. Ce parere ai despre noile dispozitive robotice ale companiei sud-coreene Samsung? Personal le consideri utile? Crezi ca vor fi scumpe?