fbpx
La ce sunt utile modulele RAM false cu lumini LED ale Corsair

La ce sunt utile modulele RAM false cu lumini LED ale Corsair

Cei mai multi gameri au, probabil, numai doua din cele patru sloturi RAM DDR4 ocupate pe placa de baza, sloturile goale iesind in evidenta. Dar nu trebuie sa dai 170 de dolari pe un modul Vengeance RGB Pro dual-channel de la Corsair pentru ca spatiul alocat RAM-ului sa arate complet.

Asta pentru ca Corsair a venit cu module false cu lumini LED si cu preturi mai mici. Acestea sunt module false care arata exact ca Vengeance RGB Pro ale Corsair si vor umple spatiul liber de pe placa de baza.

CITESTE SI:  Ce pret ar putea avea smartphone-ul pliabil Motorola Razr

In ziua de azi, multe companii care produc componente si accesorii pentru PC-uri integreaza lumini LED in produsele lor. De exemplu, exista LED-uri in sistemele de racire, in ventilatoare, in carcase si in kituri RAM.

De obicei, aceste tipuri de produse tind sa aiba preturi mai mari, dar ce-ar fi daca doresti LED-urile, dar fara costurile suplimentare? Vestea buna este ca, daca doreai module mai speciale, Corsair vinde acum kituri false cu lumini LED.

CITESTE SI:  Laptopul Lenovo ThinkPad X1 Carbon 2019 e oficial. Pret si specificatii

Aceste module RAM false Corsair se vor conecta la placa de baza – la fel ca un modul RAM normal – si vor lumina. Cu toate acestea, in afara de asta, aceste kituri false cu LED-uri Corsair nu sunt bune la nimic.

Asta pentru ca acestea nu ofera mai mult RAM. Acestea sunt produse pur si simplu pentru scopuri estetice, iar daca aveti mai multe sloturi RAM libere pe placa de baza, poate doriti sa montati aceste module false.

CITESTE SI:  Smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Z Flip. Pret si specificatii

Cat despre preturi, Vengeance RGB are un pret de 40 de dolari si vine in doua module. Nu este chiar ieftin, dar acestea kituri false ar putea merita pretul daca doresti ca PC-ul tau sa fie mai special si sa aiba un anumit aspect.

Corsair nu este prima companie care creeaza un astfel de produs. Dupa cum subliniaza Tom’s Hardware, Gigabyte a dezvaluit ceva similar, si anume kitul Aorus RGB LED.