La ce sunt bune placutele de inmatriculare digitale care vor fi testate in Dubai

La ce sunt bune placutele de inmatriculare digitale care vor fi testate in Dubai

Intr-un test care va incepe luna viitoare, masinile din Dubai vor fi echipate cu placute de inmatriculare inteligente cu ecrane digitale, GPS si emitatoare. Noile placute de inmatriculare digitale vor putea sa informeze serviciile de urgenta daca un sofer a avut un accident.

Cum ar fi ca placuta ta de inmatricultare sa poata contacta serviciile de urgenta in caz de accident? Exact acest lucru vor putea placile de inmatriculare digitale pe care Dubai va incepe sa le testeze luna viitoare.

Si nu-i numai atat, pentru ca placutele de inmatriculare digitale ale Emiratelor Arabe Unite vor putea, de asemenea, sa comunice cu alte masini si sa ofere informatii privind conditiile de trafic si chiar sa afiseze alerte daca placuta sau masina pe care se afla sunt furate.

CITESTE SI:  VIDEO: Anker lanseaza proiectorul smart Nebula Capsule

Dubaiul va incepe testarea sistemului de placi digitale luna viitoare si atunci se va putea vedea daca climatul cald din Dubai va cauza probleme tehnice.

Testul va ajuta, de asemenea, Dubaiul sa-si dea seama cum sa lanseze cel mai bine placutele de inmatriculare digitale pentru toti locuitorii in viitor. Placile noi care vor fi testate in Dubai vor merge dincolo de ceea ce s-a mentionat mai sus.

CITESTE SI:  Afacerea cu produse alimentare a Uber o depaseste pe cea de ride-hailing

Acestea vor permite taxarea pentru a ajuuta in cazul locurile de parcare pentru soferi, pentru amenzi, iar costurile de inregistrare a placilor vor fi deduse automat din conturile lor.

Unii oameni sunt ingrijorati in legatura cu confidentialitatea, dat fiind faptul ca aceste placute vor avea GPS si emitatoare. Ramane de vazut daca aceste ingrijorari vor fi sau nu abordate in testul de luna viitoare. Administratia Drumurilor si Transportului din Dubai nu a confirmat inca cat de mult vor costa aceste placi de inmatriculare digitale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *