fbpx

La ce-s utile parasutele Indemnis Nexus pentru drone

La ce-s utile parasutele Indemnis Nexus pentru drone

Sistemul de parasuta Indemnis Nexus a fost validat ca fiind in conformitate cu noul standard international pentru parasute de drone. Acest progres in tehnologia fiabila de parasute pentru aparatele de zbor de dimensiuni mici duce la o gama larga de noi posibilitati.

Exista motive pentru care nu li se permite dronelor sa zboare deasupra multimilor de oameni. Are legatura cu siguranta. Asta pentru ca, daca o drona pierde brusc energie, se va prabusi si, in functie de cat de mare este si daca elicele inca se misca, aceasta poate provoca accidente destul de grave.

CITESTE SI:  Epic Games respinge aceste afirmatii ale Apple

Dupa cum am vazut in trecut. Cu toate acestea, o companie pe nume Indemnis a rezolvat aceasta problema. Compania a dezvoltat un sistem de parasuta care se numeste Indemnis Nexus.

Cand sistemul Indemnis Nexus este atasat aparatelor de zbor, acesta le permite sa fie folosite in mod legal deasupra multimilor de oameni. Acest lucru se bazeaza pe noile standarde internationale pentru sistemele de parasute pentru micile aparate de zbor.

CITESTE SI:  Noul tip de ecran care va aparea pe laptopul MacBook Pro de la Apple, conform unui analist

Pentru cei care nu stiu, Administratia Federala de Aviatie (FAA) din Statele Unite interzice de obicei pilotarea aparatelor de zbor mici deasupra multimilor de oameni din motivele de siguranta pe care le-am mentionat mai sus.

Cu toate acestea, aceasta nu e o interzicere absoluta asupra dronelor deasupra multimilor de oameni, avand in vedere ca FAA permite pilotilor sa solicite o derogare de la aceasta regula. Asta daca pilotii pot demonstra ca au luat masuri de siguranta.

CITESTE SI:  Cum iti permite o companie sa castigi bani cu masina ta

Acest lucru spera compania sa le ofere pilotilor de drone cu sistemul de parasuta Indemnis Nexus. Compania a lansat intre timp sistemul Indemnis Nexus, iar acesta va fi disponibil pentru drone DJI precum Inspire 2.

De asemenea, compania are intentia de a-si extinde compatibilitatea sistemului de parasuta Indemnis Nexus si pentru alte drone DJI, cum ar fi cele din seria Matrice 200 si seria Matrice 600, pana la sfarsitul acestui an.