fbpx

La ce preturi uriase se vand unele casete video Disney pe eBay

La ce preturi uriase se vand unele casete video Disney pe eBay

Animatiile Disney iti trezesc poate nostalgia. Acestea te duc in vremuri mai simple, iar amintirile acelor vremuri sunt nepretuite. Se spune ca unele casete video Disney se vand pe eBay la preturi uriase.

Clasice de la Disney precum “The Little Mermaid” si “Beauty and the Beast”, de exemplu, se vand la preturi uriase de peste 10.000 de dolari pe eBay. Aceste preturi astronomice exista de prin 2016.

Inainte de descarcarile digitale de lungmetraje (pe care le poti urmari de oriunde cu un smartphone), casetele video VHS erau printre putinele optiuni daca doreai sa urmaresti lungmetraje la domiciliu.

CITESTE SI:  Xiaomi Mi 4c a fost lansat oficial

Intre timp, VSH-urile au fost in mare parte uitate, dar recent se pare ca casetele video Disney au inceput sa reintre in atentie si se vand cu mii de dolari pe eBay.

Conform listarilor de pe eBay, animatii Disney clasice precum “The Little Mermaid” si “The Beauty and the Beast” se vand fiecare la preturi de peste 10.000 de dolari. De fapt, se spune ca unele colectii in cutie au preturi de peste un milion de dolari fiecare.

CITESTE SI:  Ce capacitati vor avea acumulatorii smartphone-urilor iPhone 12 ale Apple

Nu e clar de ce acestea valoreaza atat de mult pe eBay, dar trebuie remarcat faptul ca acest trend a inceput de prin 2016, daca nu mai devreme.

Ar trebui remarcat si faptul ca, spre deosebire de playerele de discuri de vinil, playerele de casete video nu sunt foarte des intalnite si se pare ca nu prea apar modele noi, asa ca nu e clar cum vor putea vedea oamenii casetele video Disney vandute pe eBay, sau daca le cumpara pur si simplu pentru a le colectiona.

CITESTE SI:  Cum poate impiedica Apple craparea ecranelor pliabile ale smartphone-urilor pliabile

Nu e clar daca intr-o zi DVD-urile sau discurile Blu-ray vor putea fi vandute la preturi la fel de mari. Dar daca ai casete video Disney prin locuinta, mai ales daca sunt editie de colectie, ar merita sa le pastrezi si sa nu le arunci. In special daca au preturi la fel de mari ca cele vandute pe eBay.