fbpx

La ce nou standard superior celui 5G lucreaza Apple

La ce nou standard superior celui 5G lucreaza Apple

Conform unei noi stiri de la Bloomberg, compania Apple din Statele Unite lucreaza, impreuna cu alte companii, la un nou standard wireless, unul superior celui 5G. Asta desi acoperirea 5G in lume este sporadica.

Acoperirea 5G inca nu e completa in SUA, mai ales in restul lumii. Dar se pare ca companii precum Apple lucreaza deja la standardul de urmatoare generatie: 6G.

Asta potrivit unei stiri de la publicatia Bloomberg care a descoperit listari de joburi din partea companiei Apple din Statele Unite pentru ingineri.

CITESTE SI:  Opera isi vinde browserul pentru 600 de milioane de dolari

Conform descrierii listarilor de joburi de ingineri: “Veti fi parte dintr-o echipa care defineste si face cercetari pentru standardele de generatie urmatoare, cum ar fi 6G.

Veti cerceta si proiecta sisteme de comunicatii fara fir de noua generatie (6G) pentru retelele de acces radio”. Acestea fiind spuse, sa nu va entuziasmati inca.

Asa cum s-a subliniat, 5G este inca in faza incipienta, ceea ce inseamna ca probabil 6G va aparea dupa o perioada lunga de timp. Dar nu este surprinzator faptul ca Apple lucreaza la acel standard.

CITESTE SI:  Unde vor aparea hoteluri cu brandul de gaming Atari

Compania Apple se bazeaza in prezent pe Qualcomm pentru modemurile sale 5G. Dar dupa ce a cumparat businessul de modemuri al Intel, este posibil ca Apple isi va produce propriile modemuri 5G si, eventual, chiar si 6G.

De asemenea, compania din Cupertino apartine de grupul “Next G Alliance” care include si alte companii, cum ar fi Google si LG, care lucreaza la definirea specificatiilor viitorului standard.

CITESTE SI:  Presedintele Donald Trump sustine ca Apple va construi trei "mari, mari, mari" fabrici in Statele Unite

Asa ca, intr-un fel, nu ar trebui sa fie surprinzator faptul ca Apple si alte companii lucreaza deja la 6G. Ce parere ai despre faptul ca compania din Cupertino, Statele Unite, si alte companii deja lucreaza la standardul de generatie urmatoare 6G? Crezi ca va fi o imbunatatire drastica in comparatie cu 5G?

Facebook