fbpx

La ce lucreaza Nintendo si LEGO impreuna

La ce lucreaza Nintendo si LEGO impreuna

Compania daneza LEGO si compania japoneza Nintendo au format un parteneriat pentru a lucra la ceva anume. Nu este vorba despre un joc video si nici despre un set de piese LEGO traditionale.

Compania din Danemarca si compania Nintendo din Japonia par ca se potrivesc de minune. Iar primul parteneriat oficial al celor doua companii este nu doar unul de baza.

LEGO Super Mario va veni cu o piesa a instalatorului (personajul), piesa care are dimensiuni mai generoase decat o piesa LEGO standard. Aceasta vine cu cateva comutatoare pe spate si cateva ecrane digitale care compun infatisarea.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce aplicatie ii ajuta pe cei cu deficiente de vedere si cum

Vei putea construi si sa joci nivelurile clasice din Regatul Ciupercilor care includ personaje Nintendo precum Goomba, Plantele Piranha si blocurile cu semnul intrebarii.

Intr-un fel, Mario va sti ce sunt si va reactiona in consecinta. Cum functioneaza acest set interactiv? Deocamdata, LEGO si Nintendo nu prea au oferit detalii.

Cine s-a uitat mai cu atentie a putut observa butonul Bluetooth al lui Mario si unele piese care seamana cu etichetele RFID (imaginea de mai sus nu reprezinta piesa). “Noul produs pe care l-am creat impreuna cu compania daneza urmareste sa combine doua stiluri de joc diferite”, a explicat Takashi Tezuka, director si producator de jocuri in cadrul Nintendo.

CITESTE SI:  Cum ar putea imbunatati Apple camera Face ID pentru iPhone-uri

“Un stil in care poti construi in mod liber lumea lui Mario si un stil in care te poti juca cu Mario in lumea pe care ai creat-o”, mai spune directorul din cadrul Nintendo. Julia Goldin de la compania daneza a adaugat: “Prin incorporarea fara cusur a celei mai recente tehnologii digitale, LEGO Super Mario este o experienta extrem de sociala, interactiva si de colaborare”.

CITESTE SI:  Google Chrome va creste autonomia laptopului prin uciderea Flash-ului

Primele seturi de piese LEGO Super Mario – care rezulta din colaborarea cu Nintendo – se vor lansa pe la sfarsitul acestui an, iar preturile nu se cunosc inca.