La ce este mai bun Google Home decat Amazon Echo cu Alexa

La ce este mai bun Google Home decat Amazon Echo cu Alexa

Lansarea primului dispozitiv Amazon Echo a fost surprinzatoare in mai multe feluri. Pentru inceput, un difuzor smart cu un asistent virtual Alexa a fost ceva la care nu multi oameni s-au asteptat de la Amazon.

In al doilea rand, usurinta utilizarii dispozitivului Amazon Echo si a asistentului virtual Alexa a fost de asemenea ceea ce a ajutat la cresterea popularitatii dispozitivului care, in schimb, a dus la aparitia de dispozitive similare de la rivali.

Unul dintre acei rivali este Google care a lansat Google Home si se pare ca, daca nu te poti decide intre Google Home si Amazon Echo cu Alexa, un studiu recent te-ar putea ajuta sa iei decizia.

CITESTE SI:  Ce pret trebuie sa platesti doar pentru a avea 256GB de RAM pe Apple iMac Pro

Intr-un studiu recent efectuat de 360i, s-a descoperit ca Google Home a fost de sase ori mai precis decat Alexa la raspunderea la intrebari. Prin asta nu ne referim ca este mai precis in a te intelege si in a te auzi, ci mai degraba este precis in sensul ca le va oferi utilizatorilor rezultate mai bune pentru ceea ce ii cer dispozitivului.

CITESTE SI:  Ce pret are noua drona AirSelfie2, disponibila acum pentru cumparare

Avand in vedere ca motivul faimei companiei Google a fost si inca este motorul sau de cautare, acest lucru nu ar trebui sa fie chiar o surpriza, desi AdWeek precizeaza ca RBC Capital Markets inca previzioneaza ca dispozitivele propulsate de asistentul virtual Alexa vor genera venituri de 10 miliarde de dolari pentru compania Amazon pana in 2020.

Cu toate acestea, presupunem ca acea cautare este una dintre caracteristicile acestor dispozitive. De exemplu, unii ar vrea de asemenea o calitate inalta a sunetului difuzoarelor (ceva cu care Apple se mandreste ca viitorul difuzor HomePod va avea), design, pret, dimensiune si asa mai departe. Dar daca cautarea este una dintre caracteristicile principale pe care le vrei la un difuzor smart, se pare ca Google Home ar putea fi o optiune mai buna decat Amazon Echo cu Alexa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *