fbpx

La ce e util Bixby Marketplace lansat de Samsung

La ce e util Bixby Marketplace lansat de Samsung

Acum scurt timp, compania Samsung din Coreea de Sud a dezvaluit Bixby Marketplace. Din pacate, noul Marketplace se lanseaza cu aproape nimic pe acesta. In acest moment, exista numai cateva Capsule terte instalabile.

Exista multi asistenti virtuali pe piata in acest moment si aproape fiecare companie pare interesata sa-si creeze unul. Samsung a creat Bixby, desi, desigur, nu a avut succesul la care a sperat compania.

Asta pentru ca in mare parte acest asistent virtual e limitat la dispozitivele Samsung. Compania Samsung are avantajul ca e cel mai mare producator de smartphone-uri din lume, asa ca are o baza de utilizatori destul de mare.

CITESTE SI:  De ce Apple creeaza continut original, potrivit CEO-ului Tim Cook

Samsung spera ca o decizie recenta ar putea constribui la extinderea adoptarii asistentului virtual. Compania a anuntat lansarea Bixby Marketplace.

Astfel, utilizatorii vor putea descarca “capsule Bixby” care pot fi asemuite abilitatilor asistentului virtual Alexa al Amazon. Conform Samsung, “Bixby Marketplace duce aceste experiente personalizate la nivelul urmator oferind acces usor la o gama larga de capsule care determina ca Bixby sa fie mai puternic si sa fie mai usor pentru utilizatori sa adapteze asistentul virtual pentru a se potrivi nevoilor lor. Marketplace include o varietate de capsule de imbunatatire a confortului, cum ar fi Google Maps, Spotify, NPR, Yelp si multe altele”.

CITESTE SI:  Lockheed Martin construieste arme cu laser pentru Fortele Aeriene ale Statelor Unite

Utilizatorii de pe Marketplace vor putea cauta o varietate de abilitati care se potrivesc nevoilor lor, ceea ce ar trebui sa faciliteze utilizatorilor sa afle cum ii poate ajuta asistentul virtual, mai ales daca nu sunt foarte priceputi intr-ale tehnologiei.

CITESTE SI:  Ce amenda trebuie sa plateasca ZTE pentru a scapa de interdictia Statelor Unite

In acest moment, Bixby Marketplace e disponibil numai in Statele Unite si Coreea de Sud, dar e posibil ca compania sud-coreeana Samsung va extinde disponibilitatea magazinului de “capsule” si in alte tari din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *