La ce e bun modul portret Focus lansat de Instagram

La ce e bun modul portret Focus lansat de Instagram

Instagram calca pe urmele Apple cu un mod portret care ruleaza pe o varietate de telefoane si care functioneaza si cu clipuri video, nu doar cu imagini. Luna trecuta, publicatia TechCrunch a informat in legatura cu o caracteristica Focus ingropata in codul sursa al Instagram care a inceput sa se testeze public o saptamana mai tarziu. Acum, caracteristica Focus a fost lansata.

Poate ca ati observat ca o multime de smartphone-uri din zilele noastre ofera un mod portret. Acesta implica unele trucuri software pentru a se asigura ca persoana ramane focalizata in timp ce se aplica o usoara ceata in fundal.

CITESTE SI:  CEO-ul Google "pune pe primul loc" reproiectarea emoji-ului hamburger

Acum puteti obtine un rezultat similar cu aplicatia Instagram, cu conditia sa detineti dispozitive care sunt compatibile cu aceasta caracteristica. Compania a anuntat propriul mod portret care se numeste Focus.

Noul mod portret Focus poate fi gasit langa Superzoom sub butonul de inregistrare din aplicatie. De indata ce este cineva in fotografie, caracteristica Focus va intra automat in actiune si veti observa ca persoana va ramane focalizata in timp ce fundalul este incetosat.

CITESTE SI:  Sony recunoaste ca Xperia Z4 si Xperia Z3+ au probleme cu supraincalzirea

Acest lucru determina ca persoana se iasa in evidenta intr-un mod dramatic, potrivit celor de la Instagram. Modul portret Focus poate fi utilizat atat pentru fotografii, cat si pentru clipuri video.

Odata ce ati terminat, puteti sa adaugati filtre, stickere si text in imagine si clipul video inainte de a le posta pe Instagram, sau sa le trimiteti prietenilor prin intermediul Instagram Direct.

CITESTE SI:  Ce pret are noul smartwatch Fossil Sport

Instagram spune ca acest mod portret Focus este suportat de iPhone SE, iPhone 6S/6S+, iPhone 7/7+, iPhone 8/8 Plus si iPhone X. De asemenea, este suportat de anumite dispozitive Android, dar acestea nu au fost mentionate de serviciu inca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *