fbpx

La ce dispozitiv lucreaza Nintendo si Fujifilm impreuna

La ce dispozitiv lucreaza Nintendo si Fujifilm impreuna

O noua stire releva faptul ca companiile Nintendo si Fujifilm din Japonia au lucrat la ceva impreuna. Este vorba despre un anumit dispozitiv. Pretul dispozitivului companiilor japoneze Nintendo si Fujifilm nu a fost dezvaluit. Pe langa acel dispozitiv, cele doua companii lanseaza si o aplicatie.

Compania Fujifilm din Japonia lanseaza o noua varianta a imprimantei Mini Link, iar designul sau e gen consola de jocuri Nintendo Switch. Oamenii vor putea sa cumpere imprimanta ca produs independent, dar va fi disponibila la pachet si o carcasa Pikachu.

CITESTE SI:  Ce pret ar avea smartphone-ul iPhone 12 cu 4G al Apple

Compania Fujifilm din Japonia a dezvaluit ca noua varianta a imprimantei sale coincide cu prezentarea aplicatiei Instax Mini Link pentru consola de jocuri Nintendo Switch, aplicatie care va permite capturarea de capturi de ecran de la jocurile consolei Switch.

Atunci cand doresti sa imprimi o captura de ecran, selecteaz-o din albumul tau Switch si alege Send to Smartphone pentru a genera un cod QR pe care il poti scana cu noua aplicatie iOS si Android.

CITESTE SI:  VIDEO: "Linux on Galaxy" aduce softurile desktop pe smartphone-urile Samsung

Poti ajusta imaginea in aplicatie sau sa o combini cu una dintre ramele disponibile in functia Frame Print a aplicatiei Link. De asemenea, Fujifilm a inclus 59 de noi optiuni de rame cu designuri de inspiratie Super Mario si New Pokemon Snap.

Aplicatia vine, de asemenea, cu o interfata personalizabila, permitandu-ti sa alegi dintre diferite tematici bazate pe jocurile deja mentionate. Noua aplicatie Instax Mini Link pentru consola de jocuri Nintendo Switch va fi disponibila pentru descarcare pentru utilizatorii iOS si Android pe 30 aprilie.

CITESTE SI:  Cine zice ca Sony va bloca gaming-ul intre platforme pentru Fallout 76

Imprimanta Instax cu tematica Nintendo a companiei Fujifilm din Japonia se va lansa in aceeasi zi, dar compania japoneza nu a publicat preturile dispozitivului. Ce parere ai despre imprimanta la care companiile Fujifilm si Nintendo din Japonia lucreaza impreuna?