fbpx

La ce ar lucra Apple pentru platforma Windows

La ce ar lucra Apple pentru platforma Windows

Conform unei oferte de job postate pe LinkedIn, compania Apple din Statele Unite cauta un inginer software pentru a crea ceva pentru platforma Windows a Microsoft.

Cand compania Apple din Statele Unite a lansat macOS Catalina, una dintre cele mai mari schimbari cu care utilizatorii au trebuit sa se obisnuiasca este faptul ca aplicatia iTunes nu mai exista.

In schimb, compania a lansat mai multe aplicatii care sunt in esenta iTunes, dar care sunt aplicatii separate si individuale. Astfel, experienta este mai putin incarcata, existand o aplicatie dedicata doar pentru muzica (Apple Music), una pentru video (Apple TV+) si asa mai departe.

CITESTE SI:  Noul sediu al Apple are panouri din sticla frumoase, dar angajatii se cionesc de ele

Am auzit anterior ca acele modificari vor fi doar pentru macOS Catalina si ca iTunes pentru platforma Windows va ramane asa cum este deocamdata. Insa se pare ca compania ar dori sa schimbe si asta in viitorul apropiat.

Conform unei stiri de Neowin, a aparut ceea ce pare a fi o oferta de job postata de LinkedIn. In oferta de job se indica faptul ca Apple ar dori sa vina cu un succesor al aplicatiei iTunes pentru platforma Windows.

CITESTE SI:  VIDEO: Jack Ma de la Alibaba este vedeta propriului film de arte martiale

Oferta de job solicita ca un inginer software sa dezvolte “urmatoarea generatie de aplicatii media pentru platforma Windows”. Descrierea este in felul urmator: “Daca iti place muzica, esti pasionat de coding si vrei sa lucrezi cu o echipa de inginerie de talie mondiala care creeaza servicii pentru milioane de utilizatori, echipa Media Apps este locul potrivit pentru tine”.

CITESTE SI:  Compania japoneza de electronice ce va produce masti chirurgicale

Acest lucru a dus la speculatia ca poate aplicatiile dedicate Apple Music si Apple TV+ din cadrul iTunes ar putea ajunge si pe platforma Windows. Nu se stie cand s-ar putea intampla acest lucru, dar actiunea are logica avand in vedere ca compania din Cupertino probabil incearca sa-si extinda cat mai mult numarul de utilizatori.