La cat a crescut Spotify limita de melodii care pot fi descarcate pe dispozitive

La cat crescut Spotify limita de melodii care pot fi descarcate pe dispozitive

O reclamatie comuna printre utilizatorii serviciului de streaming de muzica Spotify consta in faptul ca aplicatia limiteaza numarul de melodii care pot fi descarcate pe telefoane si calculatoare pentru ascultare offline (3333 de piese pe dispozitiv, cu o limita de trei device-uri). Cu cel mai nou update de software al sau, serviciul de streaming Spotify a crescut discret acea limita de descarcare.

Spotify, cel mai popular serviciu de streaming de muzica din lume, permite utilizatorilor sa descarce piese pentru ascultare offline. Cu toate acestea, aplicatia i-a limitat la 3333 de piese pe dispozitiv.

CITESTE SI:  VIDEO: Cel mai nou aparat de sucuri Coca-Cola iti permite sa amesteci propriile arome cu smartphone-ul

Abonatii puteau descarca pe telefon doar 3333 de melodii si exista o limita de trei dispozitive. Multi i-au solicitat serviciului Spotify sa mareasca limita si se pare ca serviciul i-a ascultat lansand discret un update pentru aplicatie care creste limita la 50.000 de melodii.

Spotify a confirmat pentru Rolling Stone ca acum este posibil ca abonatii sa descarce pana la 50.000 de melodii pentru ascultare offline. Numarul de dispozitive a fost crescut de la 3 la 5 dispozitive, iar abonatii pot stoca acum 10.000 de melodii pe un device si 50.000 de pe 5 device-uri.

CITESTE SI:  Cine zice ca Sony va bloca gaming-ul intre platforme pentru Fallout 76

“La Spotify, lucram intotdeauna la imbunatatirea experientei utilizatorilor nostri. Acum putem confirma ca am crescut numarul de melodii offline pentru un singur dispozitiv – de la 3333 de piese la 10.000 de piese”, a spus un purtator de cuvant al companiei suedeze.

CITESTE SI:  Ce explicatie are cineva pentru faptul ca selfie-urile arata mai bine pe iPhone Xs

Desi limita de 50.000 de piese care pot fi descarcate este departe de a fi adevarata nelimitare prin care abonatii Spotify pot descarca oricate melodii vor pentru ascultare offline, acesta este cu siguranta un pas in directia cea buna si ii va multumi pe acei abonati care nu au fost incantati de limita de 3333 de piese pe dispozitiv. Deci acestea sunt niste vesti destul de bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *