fbpx

La cat a ajuns adoptarea iOS 11 pe dispozitivele Apple

La cat a ajuns adoptarea iOS 11 pe dispozitivele Apple

Platforma iOS 12 a companiei Apple din Cupertino a fost instalata si adoptata (pana pe 4 septembrie) pe foarte multe dispozitive compatibile, conform statisticilor actualizate pe care compania Apple le-a impartasit pe pagina de asistenta a App Store pentru dezvoltatori. Compania Apple nu si-a actualizat statisticile privind adoptarea inca de pe 31 mai, cand iOS 11 era instalat pe 81% dintre dispozitive.

iOS 12 s-a lansat. Bazandu-ne pe lansarile anterioare, era mai mult decat probabil ca compania Apple din Cupertino va lansa update-ul la scurt timp dupa lansarea noilor iPhone-uri care a avut loc pe data de 12 septembrie.

CITESTE SI:  Aceasta tara impune prin lege preinstalarea de aplicatii autohtone pe smartphone-urile vandute acolo

Acestea fiind spuse, cum se descurca predecesorul, iOS 11, in acest moment cu adoptarea pe dispozitive? Potrivit paginii de asistenta pentru dezvoltatori App Store, se pare ca iOS 11 a ajuns la o rata de adoptare de 85%.

Cu toate acestea, s-a subliniat ca adoptarea pe dispozitivele companiei Apple a incetinit in ultimele luni. Ultima data am auzit ca rata de adoptare a ajuns la 81% pe 31 mai. Este posibil ca unii utilizatori au asteptat cea mai noua versiune, adica pe cea 12, dar chiar si asa este un procent destul de mare.

CITESTE SI:  Cum a fost adus la viata acel T-Rex din pagina offline a Google Chrome

De asemenea, pagina dezvaluie faptul ca, in ceea ce priveste versiunile mai vechi, mai exista inca 10% dintre dispozitive care ruleaza iOS 10, iar restul de 5% dintre dispozitive ruleaza versiuni chiar mai vechi.

CITESTE SI:  Ce tip de continut despre Holocaust interzice Facebook

Adoptarea platformei iOS 11 a Apple a incetinit cumva in ultima vreme. Asta pentru ca exista numeroase bug-uri care au fost descoperite in timpul lansarii sale, ceea ce a dus la experiente mai putin perfecte.

Acest lucru i-a impiedicat pe unii utilizatori sa-si actualizeze dispozitivele la cea mai noua versiune. Se asteapta ca Apple va rezolva aceste probleme de calitate cu versiunea 12, dar presupunem ca va trebui sa asteptam si sa vedem.

Facebook