fbpx

La asta lucreaza Aston Martin si Airbus impreuna

La asta lucreaza Aston Martin si Airbus impreuna

Cei de la Aston Martin lucreaza la ceva intr-un segment diferit, la ceva de care nu s-au ocupat pana acum. In aceasta saptamana, compania din Marea Britanie cunoscuta pentru designurile auto aratoase a anuntat un parteneriat cu compania Airbus.

Cele doua companii din acest parteneriat lucreaza la un elicopter elegant, proiect la care lucreaza de 12 luni. Elicopterul Airbus ar trebui sa fie lansat undeva in prima jumatate a anului 2020.

Airbus Corporate Helicopters si Aston Martin au format un parteneriat pentru a dezvalui elicopterul ACH130 Aston Martin Edition. Acesta va fi menit sa fie un elicopter elegant de inalta performanta pentru clientii speciali din intreaga lume.

CITESTE SI:  In ce orase livreaza Amazon coletele in cateva ore

Aparatul de zbor al Airbus si Aston Martin ofera o gama de patru designuri interioare si exterioare generate de producatorul auto. Dar lucrurile nu se limiteaza doar la aceste lucruri, pentru ca vei primi si alte diferite optiuni. Asta pentru ca aparatul de zbor Airbus sa capete personalitate.

CITESTE SI:  Interzicerea telefoanelor mobile in scoli a condus la o imbunatatire a rezultatelor elevilor

La fel cum oamenii isi doresc ca personalitatea lor sa fie reflectata intr-o masina pe care o detin, asa si aparatul de zbor Airbus iti va permite sa il personalizezi cu optiuni de interior si de exterior.

A fost emis un comunicat de presa care spune ce fel de materiale si culori vor fi oferite. De remarcat este faptul ca fiecare elicopter editie speciala va include logoul parteneriatului, numele proprietarului, numarul editiei si alte cateva informatii.

CITESTE SI:  Cate masini Model 3 a vandut Tesla de a depasit BMW

Chiar daca nu esti genul care ar cumpara un elicopter, parteneriatul dintre cele doua companii se va asigura ca elicopterele se vor imbunatati din punct de vedere estetic, dupa ce editia Aston Martin va ajunge pe piata. Acest aparat de zbor al Aston Martin si Airbus va fi disponibil la cerere speciala incepand cu primul trimestru al anului 2020.