fbpx

Konami spune ca Hideo Kojima nu a plecat, e doar in vacanta

Konami spune ca Hideo Kojima nu a plecat, e doar in vacanta

O publicatie a postat o poveste cum ca Hideo Kojima a plecat de la Konami in aceasta luna. Compania neaga acest lucru si spune ca Hideo Kojima este in prezent in vacanta.

The New Yorker a titrat recent ca creatorul jocului Metal Gear Solid, Hideo Kojima, a plecat de la Konami.

De-a lungul ultimelor luni, s-a presupus de multe ori ca ruptura dintre Hideo Kojima si compania de jocuri din Tokyo s-a adancit, ducand in cele din urma la plecarea lui din companie.

CITESTE SI:  Vot covarsitor. UE ar putea obliga compania Apple asta

Desi nu exista informatii in legatura cu aceasta chestiune de la Hideo Kojima, Compania a raspuns ca acesta nu a plecat, e doar in vacanta.

Potrivit Tokyo Sports care citeaza un purtator de cuvant al Konami, acesta este in prezent un angajat la Konami.

Compania in sine a negat ca Hideo Kojima a plecat, adaugand ca dupa ce acesta a terminat lucrul la Metal Gear Solid V, acesta si cu echipa de dezvoltare au luat o pauza lunga de la lucru.

CITESTE SI:  Ce zice Facebook despre faptul ca aplicatia sa nu poate fi stearsa de pe unele smartphone-uri Samsung

Simon Parkin care a vorbit despre plecarea lui din companie, isi sprijina povestea. De asemenea, acesta a tweet-uit o imagine a ceea ce el crede ca este o petrecere de ramas bun care a fost organizata pentru Hideo Kojima la Konami pe data de 9 octombrie.

“Nu suntem siguri ce fel de lucru a fost”, asa a raspuns compania cand a fost intrebata despre ce afaceri era vorba.
Intre timp, barbatul in discutie este discret in aceasta chestiune si evident ca nu face mare lucru pentru a controla zvonurile in legatura cu plecarea sa de la Konami.

CITESTE SI:  Cum e dispozitivul de gaming care contine Xbox, PlayStation, Nintendo Switch si PC

Rapoartele anterioare sugereaza ca acesta are o clauza de neconcurenta cu compania pana in luna decembrie, adica nu are voie sa se angajeze intr-o companie care concureaza cu Konami. Asadar, poate vom auzi ceva despre planurile sale de viitor dupa luna decembrie.

Sursa: kotaku.com