fbpx
Kawasaki dezvolta inteligenta artificiala pentru motocicletele sale

Kawasaki dezvolta inteligenta artificiala pentru motocicletele sale

Motociclistii deseori sa lauda cu motocicletele lor si spun ca acestea au propria lor personalitate. Aceasta este o tampanie totala apropo, dar se poate spune cate ceva despre conexiunea dintre om si motociclu.

Kawasaki vrea sa le ofere motociclurilor personalitate, asa ca lucreaza la un proiect de inteligenta artificiala prin care motocicletele vor capata personalitate.

Daca vrei sa lupti impotriva infractiunilor cu o companie a la Knight Rider, avem vesti bune – Kawasaki dezvolta o inteligenta artificiala vorbitoare pentru motocicletele sale.

CITESTE SI:  Sistemul de siguranta al Toyota poate detecta pietonii noaptea

Cand vine vorba despre masini, incepem sa vedem inteligenta artificiala integrata in ele, in forma CarPlay, Android Auto, oferindu-le soferilor acces la asistenti virtuali vocali precum Siri si Google Now.

Din pacate, cand vine vorba despre motocicluri, nu exista la fel de multe optiuni disponibile. Cu toate acestea, compania japoneza Kawasaki vrea sa faca ceva in legatura cu asta.

Kawasaki a anuntat ca dezvolta inteligenta artificiala pentru motociclete pe care o numesc Kanjo Engine.

Ideea este ca aceasta platforma Kawasaki va fi capabila sa ofere companie motociclistului, sa-i monitorizeze starea si asa mai departe.

CITESTE SI:  Cum beneficiaza soferii Ford de reducere de 40% la asigurarea auto

De asemenea, se presupune ca platforma Kawasaki este capabila sa inteleaga vorbirea umana naturala, asa ca intr-un fel te-ai putea gandi ca Kanjo Engine este un fel de Knight Rider pentru motocicluri.

Pe langa faptul ca utilizatorii pot face anumite schimbari si optimizari motocicletei lor prin inteligenta artificiala, inteligenta artificiala va fi de asemenea suficient de smart pentru a invata comportamentele si preferintele motociclistului cu cat o foloseste mai mult.

CITESTE SI:  Essential a lui Andy Rubin vrea sa foloseasca inteligenta artificiala pentru a vindeca dependenta de smartphone

Nu suntem siguri care este telul final sau cum are de gand Kawasaki sa integreze tehnologia in motocicletele lor, cum ar fi printr-un panou de display touchscreen, sau doar printr-un microfon, dar cum am spus deja, solutiile de inteligenta artificiala pentru motocicluri sunt putine si la mare departare de cele din masini, asa ca este bine sa vedem ca ceva atentie este acordata si motocicletelor.