fbpx
jocul-pokemon-uranium-creat-de-fani-este-acum-oficial-inchis

Jocul Pokemon Uranium creat de fani este acum oficial inchis

Pokemon Uranium a agitat apele atunci cand a fost lansat acum ceva timp, fiind descarcat de 1,5 milioane de ori.

Din pacate, linkurile de download pentru jocul creat de fani au fost inlaturate ca urmare a temerii de consecintele legale, dar dezvoltatorii au insistat ca Pokemon Uranium era “mai viu ca niciodata”.

In timp ce dezvoltatorii de jocuri par sa fie mai mult decat bucurosi ca fanii le celebreaza jocurile cu cosplayuri, desene si asa mai departe, exista unii care sunt deosebit de protectivi cu IP-urile lor, iar Nintendo este unul dintre ei.

CITESTE SI:  Cat de mare ar putea fi perioada de exclusivitate a Fortnite pentru Samsung Galaxy Note 9

Poate va amintiti de un joc Pokemon creat de fani pe nume Pokemon Uranium care a fost lansat luna trecuta. Cu toate acestea, cateva zile mai tarziu, Nintendo l-a inchis.

Multora care se intrebau care-i treaba cu Pokemon Uranium creat de fani li s-a spus ultima data ca proiectul este mai viu ca niciodata, dar din pacate nu mai este cazul.

CITESTE SI:  Consola de jocuri care s-a vandut pentru 360.000 de dolari

Echipa de fani din spatele Pokemon Uranium a postat de atunci un mesaj in care acestia ii informeaza practic pe gameri este jocul este oficial inchis.

Dezvoltatorii jocului Pokemon Uranium au declarat ca acestia inceteaza oficial dezvoltarea jocului si ca descarcarile, serviciile online si suportul nu vor mai fi oferite.

Putem doar presupune ca acest lucru are legatura cu faptul ca Nintendo l-a doborat prima oara si presupunem ca compania are toate drepturile sa procedeze astfel.

CITESTE SI:  Care consola de jocuri a avut al doilea cel mai profitabil octombrie la vanzari din istoria SUA

Este destul de pacat, pentru ca se spune ca proiectul a necesitat noua ani pentru creare si abia a rezistat o saptamana pana sa fie inchis.

Nu suntem siguri daca exista planuri de a relua Uranium de unde a ramas echipa de fani, dar daca Nintendo l-ar inchide din nou la fel de repede, nu vedem de ce s-ar relua proiectul din nou.