fbpx
Jocul GTA V Premium Edition a aparut pe Amazon Germania

Jocul GTA V Premium Edition a aparut pe Amazon Germania

Jocul GTA V a fost lansat acum cativa ani, dar inca se bucura de succes. Acesta a reusit sa se vanda in peste 90 de milioane de copii de la lansarea sa in toata lumea si continua sa fie un best-seller.

Asadar, poate ca nu este o surpriza faptul ca Rockstar Games s-ar putea pregati sa relanseze jocul, intr-un efort de a stoarce si mai mult succes din franciza. O listare recenta de produse de pe Amazon Germania indica faptul ca GTA V Premium Edition este pe drum si ca se va lansa pe data de 23 martie, anul acesta.

CITESTE SI:  O noua aplicatie de iPhone X elimina decupajul din partea de sus

Jocul GTA V a fost lansat in 2013, ceea ce inseamna ca, in acest an, acesta va implini 5 ani. Jocul a avut un mare succes, dar se pare ca Rockstar ar putea planifica sa stoarca si mai mult jocul cu o copie “Premium Edition”, cel putin potrivit unei listari recente de pe Amazon Germania.

Listarea Premium Edition a fost eliminata intre timp de pe Amazon Germania insa a dus la speculatii conform carora Rockstar ar putea pregati o versiune noua a jocului. Listarea GTA V Premium Edition de pe Amazon Germania a fost facuta pentru consola Xbox One, dar probabil va ajunge si pe PS4 si PC.

CITESTE SI:  De ce livrarea rapida poate fi daunatoare pentru mediul inconjurator

Din pacate, listarea de pe Amazon Germania nu ofera nicio informatie cu privire la cum va fi GTA V Premium Edition, asa ca ramane sa ghicim in aceasta privinta. Probabil pachetul Premium Edition va include o copie a jocului, cateva bonusuri pentru GTA Online si asa mai departe. Practic, aceste lucruri ar putea fi destul de bune pentru gamerii care inca nu au jucat jocul GTA V si cauta o experienta completa din prima.

CITESTE SI:  VIDEO: Jocul "Sky: Light Awaits" al thatgamecompany s-a lansat in Filipine

De asemenea, este posibil ca GTA V Premium Edition va veni cu o imbunatatire a graficii pentru consolele noi, cum ar fi Xbox One si PS4 Pro. In orice caz, cel mai bine ar fi sa tratati aceste informatii cu precautie pentru moment, dar vom fi cu ochii in patru pentru a afla mai multe informatii atunci cand acestea apar.