fbpx

Jocul Grand Theft Auto 6 ar putea fi in dezvoltare, a fost dat de gol de un cascador de captura a miscarii

Jocul Grand Theft Auto 6 ar putea fi in dezvoltare, a fost dat de gol de un cascador de captura a miscarii

Se presupune ca Grand Theft Auto 6 a fost mentionat de cascadorul si actorul de captura a miscarii pentru personajele din jocuri, Tim Neff. Dupa cum s-a reperat pe GTA forums, cascadorul Neff sustine ca lucreaza la captura de miscare pentru jocul GTA 6, cat si pentru Red Dead Redemption 2. Munca sa pentru Rockstar este de asemenea mentionata pe site-ul Breakdownexpress.

Jocul video Grand Theft Auto al Rockstar este una dintre cele mai populare francize de gaming, asa a fost de ani de zile, asa ca nu este nevoie sa spunem ca compania nu va opri aceasta franciza prea curand.

CITESTE SI:  Serviciul de streaming al ViacomCBS care va concura cu Netflix in 2021

Titlul anterior, Grand Theft Auto 5, s-a dovedit a fi de foarte mare succes pentru companie, avand in vedere ca aceasta a livrat peste 80 de milioane de copii de cand jocul s-a lansat pentru Xbox One si PlayStation 4.

Daca este sa credem o noua stire, s-ar putea ca Rockstar a inceput sa dezvolte jocul Grand Theft Auto 6. Potrivit stirii, cascadorul Tim Neff si-a actualizat recent continuarea iStunt.

Unul dintre cele mai noi proiecte listate pe continuarea cascadorului mentioneaza ca acesta a lucrat la Grand Theft Auto 6, lucru care, daca este adevarat, ar insemna ca urmatorul GTA este in dezvoltare.

CITESTE SI:  Ce s-a intamplat cu un tanar care a jucat jocul PUBG prea mult

Aceasta nu este prima data cand circula zvonuri despre dezvoltarea Grand Theft Auto 6 si, avand in vedere ca Rockstar are toate motivele sa pastreze aceasta franciza, nu ar fi surprinzator daca in cele din urma ar oficializa jocul Grand Theft Auto 6.

Dezvoltarea unui joc ca GTA se bazeaza foarte mult pe actorii cascadori cu scopul de a captura miscarea. Asa cum este in cazul actorilor principali din filme si seriale, exista unele secvente de actiune si cascadorii pe care acei actori nu le pot executa, asa ca sunt chemati cascadori profesionisti pentru a captura miscarea.

CITESTE SI:  Lansarea consolei de jocuri Project Scorpio Xbox in China a fost confirmata

Rockstar nu a spus nimic despre Grand Theft Auto 6 pana in acest moment si ar putea trece o vreme pana ce va spune ceva oficial in legatura cu acest joc. In orice caz, fanii in mod evident abia asteapta urmatorul titlu al GTA.

Facebook