fbpx

Jocul “Age of Empires: Definitive Edition” a fost lansat. Cu ce vine nou

Jocul Age of Empires Definitive Edition a fost lansat. Cu ce vine nou

Cu cateva luni mai tarziu decat a intentionat initial, Microsoft a lansat in sfarsit jocul “Age of Empires: Definitive Edition”. Fanii francizei pot descarca acum jocul clasic exclusiv pentru PC-urile Windows 10 de pe Microsoft Store.

“Age of Empires: Definitive Edition” a fost initial stabilit pentru o lansare in octombrie 2017, dar Microsoft a amanat titlul pana pe 20 februarie.

Initial programat pentru o lansare in 2017, Microsoft a amanat lansarea titlului “Age of Empires: Definitive Edition” pana pe 20 februarie. Vestea buna este ca, daca ati asteptat acest joc, veti fi incantati sa aflati ca titlul a fost lansat intre timp.

CITESTE SI:  Facebook reaminteste utilizatorilor ca si alte companii le valorifica datele

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul ca “Age of Empires: Definitive Edition” este disponibil exclusiv prin Microsoft Store pentru calculatoarele Windows 10.

Acest lucru inseamna ca, cei care au calculatoare care ruleaza versiuni mai vechi de Windows – cum ar fi Windows 7 si Windows 8 – au ghinion daca sperau sa intre in posesia acestui joc.

CITESTE SI:  Pentru ce da o femeie in judecata Facebook

Cu toate acestea, speram ca multi dintre voi v-ati actualizat deja PC-urile la Windows 10, iar daca da, atunci veti putea cumpara titlul pentru 20 de dolari. Cei care aud despre acest joc pentru prima data trebuie sa stie ca “Age of Empires: Definitive Edition” nu este un titlu nou in franciza Age of Empires, ci o imbunatatire a celui original clasic.

CITESTE SI:  Ce autonomie are taxiul zburator electric al Toyota si Joby

Fireste, acest titlu nou lansat de Microsoft va include upgrade-uri vizuale, cum ar fi texturi cu rezolutie mai mare si suport 4K. De asemenea, au fost efectuate imbunatiri la joc, cum ar fi imbunatatirea traseului pentru unitati, animatii mai bune, limita de populatie crescuta si multe altele. Va exista suport pentru multiplayer, fie prin LAN, fie prin Xbox Live.

Facebook