fbpx

Japonia ar planui un al treilea parc cu tema Disneyland

Japonia ar planui un al treilea parc cu tema Disneyland

In prezent, exista doua parcuri Disney in Tokio: Tokyo Disneyland si Tokyo DisneySea. Constructia unui al treilea parc Disneyland ar putea incepe in 2025. Tema ar putea fi “Japonia”.

Potrivit comunicatului de presa, se considera ca o tema in stilul Japonia ii va atrage pe turistii care viziteaza tara. Parcul va avea noi atractii si personaje si are un plan de investitii de 300 de miliarde de yeni (2,7 miliarde de dolari). Mai multe detalii ar putea fi dezvaluite in mai 2018.

CITESTE SI:  VIDEO: S-a aprobat primul sistem de incarcare wireless adevarat, de la distanta

Daca unul dintre scopurile vietii dvs. este sa vizitati fiecare spatiu Disneyland din lume, ati putea dori sa adaugati Japonia in lista dvs. Dar stati, n-are deja Japonia propriul Disneyland si DisneySea?

Da, ai dreptate, dar o stire de Kotaku a dezvaluit ca exista planuri pentru a construi un al treilea parc in tara. In acest moment nu este clar unde va fi amplasat cel de-al treilea spatiu, dar in momentul de fata Tokio, Japonia, gazduieste deja Disneyland si DisneySea, deci nu suntem siguri daca un alt parc in aceeasi zona are prea multa logica, desi presupunem ca vor lua in considerare o zona deja populara pentru turisti, asa ca Osaka este o posibilitate.

CITESTE SI:  Windows 8.1 l-a depasit in sfarsit pe Windows XP

Osaka gazduieste deja Universal Studios Japan care a inregistrat deja o crestere a popularitatii datorita atractiilor Harry Potter si Minions. Stirea de Kotaku sustine ca acest spatiu nou va prezenta noi atractii si se asteapta ca va costa aproape 3 miliarde de dolari, fiind planificata o tema in stilul Japonia.

CITESTE SI:  LG Gentle - un smartphone Android tip clapeta

Din pacate, ar putea dura mult timp pana ce noul parc va fi inaugurat in Japonia, pentru ca se spune ca constructia acestuia va incepe in 2025, ceea ce inseamna ca parcul Disneyland s-ar putea finaliza in 2030. Dar, hei, niciodata nu poti fi prea batran pentru a merge la Disneyland, nu-i asa?