fbpx

IsoHunt lanseaza un site KickAssTorrents oglinda

IsoHunt lanseaza un site KickAssTorrents oglinda

Ieri, am spus ca fondatorul KickAssTorrents de 30 de ani pe nume Artem Vaulin a fost arestat in Polonia si ca site-ul a fost inchis.

In mai putin de 24 de ore, o buna bucata din KickAssTorrents a aparut din nou online, de aceasta data ca si o simpla oglinda a originalului, cu design identic si domeniu similar.

Unii dintre voi poate va amintiti ca acum cativa ani, IsoHunt a anuntat ca se va inchide, sau cel putin versiunea IsoHunt de la acea vreme au anuntat ca va fi inchisa si pentru o vreme chiar a fost, dar nu a durat prea mult timp pana ce o noua versiune a site-ului a aparut.

CITESTE SI:  La ce joc lucreaza George Martin impreuna cu FromSoftware

Acum se pare ca echipa din spatele website-ului i-a oferit site-ului KickAssTorrents o noua viata. Se pare ca echipa din spatele IsoHunt a creat un website oglinda a KickAssTorrents ca urmare a stirilor cum ca domeniul website-ului a fost confiscat si presupusul proprietar a fost arestat.

Sursele sustin ca site-ul oglinda KickAssTorrents al IsoHunt inca nu este perfect, dar avand in vedere ca este nou-nout, acestea sunt niste probleme minore.

CITESTE SI:  Comisia Europeana: Nu exista dovezi ca pirateria afecteaza vanzarile de jocuri video

Echipa IsoHunt a spus, “Nu este perfect, dar daca utilizatorii au nevoie sa salveze sau sa arhiveze ceva, acum este timpul. Nu stim cat de mult poate rezista, dar cel putin este ceva”.

Aceasta nu este prima oara cand echipa IsoHunt aduce un website mort la viata. Cand The Pirate Bay a fost inchis, echipa a ajutat la crearea de oglinzi pentru site, in acest fel pastrandu-l functional, sau cel putin numele.

CITESTE SI:  VIDEO: Jocul "The Sims" ajunge pe dispozitivele Android si iOS

Cum am spus mai demult, inchiderea unui website de piraterie este practic ca un joc nesfarsit, pentru ca inchiderea unui site este doar o rezolvare temporara a problemei, avand in vedere ca vor aparea noi site-uri care vor umple golul, dar presupunem ca studio-urile de filme, casele de productie si publisherii tot trebuie sa incerce.