fbpx

iPod-ul din 2004 care poate reda muzica de pe Spotify

iPod-ul din 2004 care poate reda muzica de pe Spotify

Un iPod din 2004 a fost imbunatatit pentru a reda muzica de pe serviciul de streaming Spotify. Un anume Guy Dupont a fost cel care a creat asa ceva.

Acesta a dezvaluit intr-un clip video de pe YouTube cum a imbunatatit acel dispozitiv vechi care in mod normal este incapabil sa redea muzica de pe acel serviciu de muzica.

Intentionezi sa asculti muzica de pe Spotify? Pentru asta vei avea nevoie de un PC sau de un smartphone cu Spotify instalat. Dar ce-ar fi daca ai un iPod din 2004?

CITESTE SI:  Un serviciu de streaming de muzica Tesla este in dezvoltare, potrivit unor surse

S-ar putea sa fii de parere ca iPod-ul din 2004 nu e compatibil cu serviciul de muzica Spotify. Dar Guy Dupont a decis sa incerce cu Spotify. Acesta si-a cules dispozitivul vechi de 17 ani si l-a imbunatatit.

Pentru a imbunatati acel iPod din 2004, Dupont a fost nevoit sa indeparteze aproape toate componentele interne, cu exceptia rotitei clasice de derulare.

Apoi, acesta a integrat componente de Raspberry Pi Zero W pe care le-a combinat cu rotita de derulare. De asemenea, a integrat un ecran LCD color, un motoras pentru feedbackul haptic si un acumulator de 1000mAh in interior.

CITESTE SI:  20 de cuvinte pe care Yahoo le-a popularizat

Acest lucru a fost posibil datorita faptului ca iPod-ul din 2004 este cam imens in comparatie cu smartphone-urile de acum, plus ca in zilele noastre componentele se micsoreaza constant. De asemenea, Dupont a creat interfata de derulare.

Rezultatul final la prima vedere e similar cu iPod-ul din 2004 original, dar putem oferi asigurari ca este un dispozitiv unic si ca nu mai exista un altul similar.

CITESTE SI:  VIDEO: Snap lanseaza noi ochelari Spectacles cu rezistenta la apa

Ce parere ai despre iPod-ul din 2004 eviscerat de Guy Dupont si in care acesta a integrat alte componente pentru a putea reda muzica de pe serviciul de streaming Spotify? Ce crezi despre faptul ca e compatibil cu muzica de pe Spotify? Ai cumpara un astfel de dispozitiv daca ar fi de vanzare?