fbpx
iPhone X de 256GB este optiunea mai populara printre consumatori

iPhone X de 256GB este optiunea mai populara printre consumatori

Smartphone-ul iPhone X al Apple nu este ieftin, pretul de pornire fiind de 999 de dolari pentru modelul de 64GB, in timp ce modelul de 256GB are un pret cu 150 de dolari mai mare, si anume 1149 de dolari.

Poate v-ati gandit ca, la acele preturi, majoritatea consumatorilor care doresc un Apple iPhone X ar opta pentru modelul cu spatiu de stocare de 64GB mai mic, dar, dupa cum se pare, nu este cazul.

Intr-o stire de TheStreet, publicatia citeaza date de la RBC Capital Markets care au realizat recent un sondaj de peste 4000 de consumatori si, din ceea ce au aflat, cei care au spus ca vor un Apple iPhone X cu spatiu de stocare de 256GB au fost mai multi decat cei care au optat pentru modelul de 64GB.

CITESTE SI:  Cortana va ajunge pe iOS si Android, dar fara unele functii

Analistul Amit Daryanani de la RBC spune, “Credem ca acest lucru indica faptul ca o parte din cumparatorii iPhone X doresc sa cumpere cel mai bun smartphone disponibil, in pofida preturilor semnificativ mai mari decat cel al oricarui alt smartphone din trecut”.

CITESTE SI:  Ce avantaje au iPhone-urile care pot afla unde le tii in posesia propriei persoane

Cu toate acestea, se pare ca, in ciuda potentialilor clienti iPhone X care doresc sa plateasca mai mult pentru mai mult spatiu de stocare (256GB), in general pare sa existe un interes mai scazut pentru smartphone-urile Apple din acest an comparativ cu cele din trecut.

Sondajul a constatat, de asemenea, ca 64% dintre potentialii cumparatori de iPhone doresc smartphone-urile Apple din acest an, dar acest procent este mai mic comparativ cu cel de 71% dintre potentialii cumparatori care au fost chestionati anul trecut.

CITESTE SI:  Facebook a fost data in judecata de BlackBerry

Daryanani speculeaza ca acest lucru este din cauza faptului ca Apple nu elimina treptat iPhone 6s, ceea ce inseamna ca clientii au acum si mai multe optiuni dintre care pot alege. Presupunem ca va trebui sa asteptam cifrele oficiale ale Apple pentru a confirma cat de bine se descurca (sau cat de rau) noile smartphone-uri Apple.