fbpx

iPhone 8 sau iPhone X? Care va fi numele viitorului smartphone Apple?

iPhone 8 sau iPhone X Care va fi numele viitorului smartphone Apple

O “sursa de incredere” a confirmat, se pare, pentru un site olandez ca smartphone-ul Apple pentru acest an va avea numele iPhone X. Publicatia olandeza iCulture precizeaza ca aceeasi sursa a dezvaluit anterior existenta unui iPad Pro de 10,5 inci in luna mai, un produs pe care Apple l-a dezvaluit oficial la doar cateva saptamani mai tarziu la evenimentul WWDC 2017.

Bazandu-se pe schema de nume a Apple, multi se asteapta ca viitoarele sale smartphone-uri vor fi cunoscute drept 7s si 7s Plus si se mai spune ca cel de-al treilea smartphone reproiectat va fi cunoscut drept Apple iPhone 8.

CITESTE SI:  Poti acum sa dictezi cu vocea in 119 limbi folosind Google

Si presupunem ca are logica. Cu toate acestea, o noua stire publicata de site-ul olandez iCulture (citata de The Next Web) spune altceva. Potrivit stirii lor, presupusul smartphone reproiectat cu margini foarte subtiri al Apple practic va avea numele iPhone X (pronuntat ca si iPhone 10).

CITESTE SI:  Meizu Pro 6 va fi echipat cu 6GB RAM

Asta pentru ca acest smartphone Apple iPhone X marcheaza cea de-a 10-a aniversare a smartphone-ului, asa ca este destul de potrivit ca modelul reproiectat va fi numit in onoarea acelei realizari.

Site-ul confirma ca a aflat de acest nume dintr-o sursa de incredere si, dupa cum indica TNW, iCulture a avut anterior dreptate in legatura cu stirile despre un iPad Pro de 10,5 inci, asa ca istoricul lor de zvonuri confirmate pare sa fie unul destul de decent.

CITESTE SI:  Ce lucruri interesante zice un director Apple despre Touch ID

Vorbim aici despre cele referitoare la Apple. Desigur, ar trebui sa tratam aceste informatii cu precautie deocamdata, avand in vedere ca ultima data am auzit de niste zvonuri care spuneau ca smartphone-ul iPhone pentru 2017 ar putea avea de asemenea numele iPhone Edition, avand in vedere ca s-a vehiculat ca va fi un model mai premium decat celelalte.