fbpx

iPhone 7 este cel mai bine vandut smartphone in Statele Unite, Europa si China

iPhone 7 este cel mai bine vandut smartphone in Statele Unite, Europa si China

Au existat multe critici aduse companiei Apple si smartphone-urilor iPhone 7. La urma urmei, este prima data cand Apple ramane la un design similar pentru trei generatii la rand de iPhone-uri, ceea ce i-a facut pe unii sa spuna ca sunt plictisitoare.

Cu toate acestea, in ciuda acestui lucru, smartphone-urile iPhone 7  au totusi putere de atractie. Tocmai de aceea, nu suntem surprinsi de ultima stire a Kantar. Potrivit unei stiri de Kantar Worldpanel, acestia au descoperit pe baza vanzarilor de smartphone-uri din lume ca smartphone-ul iPhone 7 al Apple, in ciuda faptului ca este denumit “plictisitor”, este practic cel mai bine vandut smartphone pe piete precum Statele Unite, Europa si China Urbana, sau cel putin asa sustin.

CITESTE SI:  Ce imbunatatiri va primi jocul mobil Fortnite de la Epic Games

Pe baza cifrelor lor, cota de piata a iOS si a smartphone-ului Apple practic a crescut in unele dintre acele piete. De exemplu, in Statele Unite, cota de piata a iOS este de 42% care practic reprezinta o crestere de 2,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut cand era de 39,1%.

CITESTE SI:  Huawei Honor 7 lansat cu design in intregime din metal

In Europa, a existat de asemenea o crestere a cotei de piata a iOS, de la 20,3 la 22,7. Cat despre China, Kantar a specificat clar ca acestia se refera la China urbana, in care smartphone-ul iPhone 7 se descurca bine.

Asta pentru ca in orasele care sunt mai rurale, cota de piata a Apple a fost cedata platformei Android iar, per ansamblu, Apple a pierdut 8,4% din cota lor de piata in China.

CITESTE SI:  Cum ar putea fi camera de actiune a DJI, rivala pentru cele GoPro

Acestea fiind spuse, trebuie sa ne intrebam cu iPhone-ul din acest an, despre care s-a prezis ca va lansa un alt superciclu pentru Apple, cum vor arata acele cifre. Este foarte impresionant ca iPhone 7 este cel mai bine vandut in Statele Unite, Europa si China.