fbpx

Interesul Nokia in dispozitivele purtabile pare sa ramana puternic

Interesul Nokia in dispozitivele purtabile pare sa ramana puternic

Poate ca brandul Nokia nu este la fel de bine cunoscut pe cat era odata, dar acest lucru s-ar putea schimba in viitorul apropiat. Compania spera ca brandul sau va intra cum trebuie pe piata dispozitivelor purtabile, avand in vedere ca se pare ca pregateste sa lanseze un numar mare de dispozitive purtabile.

Consiliul de directori ai companiei Nokia a votat recent pentru a extinde domeniul de activitate al Nokia pentru a include producerea, promovarea si vanzarea de dispozitive purtabile de consum si alte electronice. Deci, interesul companiei in aceste produse este puternic.

CITESTE SI:  Cate miliarde ar putea castiga Apple cu serviciul sau de streaming video

In ceea ce priveste smartphone-urile, urmatoarea data cand vei vedea un telefon Nokia ar putea fi abia pe la sfarsitul anului 2016, dar daca va amintiti, smartphone-urile nu sunt singurele lucruri de care Nokia este interesata.

In trecut, am observat semne cum ca compania finlandeza ar putea fi interesata in crearea dispozitivelor purtabile, iar acum au iesit la suprafata mai multe dovezi care arata ca acestia inca sunt interesati.

Intr-o conferinta de presa in legatura cu Adunarea Generala Extraordinara a companiei, exista niste referinte facute catre aceste tipuri de electronice. Acest lucru corespunde cu obiectivele companiei, in care Nokia practic a scris ca obiectivul companiei este de a “cerceta, dezvolta, fabrica, promova, vinde si oferi produse, software si servicii pe o gama variata de piete de consumatori si business-to-business”.

CITESTE SI:  De ce Netflix incepe sa angajeze designeri de jocuri video

Acestia adauga apoi, “Aceste produse, soft-uri si servicii sunt legate, printre altele, de infrastructuri de retea pentru operatorii de telecomunicatii si alte intreprinderi, internetul lucrurilor, sanatatea si bunastarea oamenilor, multi-media, volumuri masive de date, dispozitive mobile si dispozitive purtabile consumabile si alte electronice”.

CITESTE SI:  Ce smartphone ar putea folosi James Bond in filmul "No Time To Die"

Acestea fiind spuse, acea afirmatie ar fi putut fi facuta in general. La urma urmei, avand in vedere ca dispozitivele purtabile sunt in trend in zilele noastre, Nokia ar putea pur si simplu sa-si acopere baza de operatiuni.

In orice caz, pare putin probabil ca vom afla ceva prea curand in legatura cu interesul companiei in ceea ce priveste dispozitivele purtabile, dar ar putea merita sa fim cu ochii in patru pe Nokia.