fbpx

Instrumentul AI al Google cu care poti scrie versuri in stilul unor poeti proeminenti

Instrumentul AI al Google cu care poti scrie versuri in stilul unor poeti proeminenti

Compania Google din Statele Unite a creat un instrument care iti permite sa scrii versuri in stilul unor poeti proeminenti. Acest instrument creat de Google se bazeaza pe AI (inteligenta artificiala).

Unul dintre motivele pentru care arta e considerata subiectiva si doua creatii nu sunt niciodata considerate similare este faptul ca, atunci cand cream arta, modul in care o cream se bazeaza pe experientele noastre care ne permit sa ne dezvoltam in timp un stil unic.

CITESTE SI:  Ce se cunoaste despre sunca fara carne a Impossible Foods

Exista unii poeti care sunt considerati specialisti in versuri. Daca ai intentionat vreodata sa scrii versuri in stilul unui poet de legenda, iti recomandam sa verifici noul instrument Google’s Verse By Verse propulsat de AI (inteligenta artificiala).

Acesta este un instrument care se inspira din poeti precum Emily Dickinson, Edgar Allen Poe si Walt Whitman. Instrumentul propulsat de AI iti permite sa alegi structura dorita si sa compui propriile tale versuri, dupa care AI va sugera diverse optiuni de modificare.

CITESTE SI:  Acest serviciu al Microsoft isi va dubla pretul

Desigur, utilizatorii nu vor fi nevoiti sa accepte toate sugestiile oferite de sistemul AI al companiei Google din Statele Unite si sunt liberi sa scrie orice doresc.

Ideea este ca acest lucru ii va inspira pe poetii aspiranti si poate le va oferi un nivel de patrundere a modului in care unii dintre acesti poeti legendari si-au creat versurile.

CITESTE SI:  Ce baterie impresionanta ar putea avea smartphone-ul Samsung Galaxy Note 10

Acest lucru le va permite sa creeze ceva care e cu adevarat unic pentru propriul lor stil. Este un instrument interesant si este modul companiei Google din Statele Unite de a-si demonstra capacitatile de inteligenta artificiala.

Asadar, daca esti interesat sa scrii propriile tale versuri, acceseaza pagina Google’s Verse By Verse. Ce parere ai despre acest instrument pentru versuri – in stilul unor poeti inportanti – al companiei Google?

Facebook