fbpx

Informatii interesante despre camera lui Samsung Galaxy Note 8 au fost dezvaluite

Informatii interesante despre camera lui Samsung Galaxy Note 8 au fost dezvaluite

Lansarea iminenta a lui Samsung Galaxy Note 8 de pe data de 23 august din New York inca are multe de dezvaluit, avand in vedere ca au aparut informatii de promovare pentru lansarea smartphone-ului.

In ziua de azi, majoritatea smartphone-urilor tind sa fie la fel cand vine vorba despre specificatii, cele mai noi smartphone-uri de varf integrand cele mai noi cipuri de la Qualcomm, RAM de 4 la 6GB si un display cu rezolutie cel putin QHD, ceea ce inseamna ca, atunci cand vine vorba despre diferentierea telefoanelor, camera lor este una dintre modalitatile prin care se deosebesc.

CITESTE SI:  Motorola anunta smartphone-urile Moto X Style si Moto X Play

Intr-o stire de Ausdroid, aflam ca au fost trimise informatii de promovare despre viitorul smartphone Samsung Galaxy Note 8 in care cateva informatii despre camera lui Samsung Galaxy Note 8 au fost dezvaluite.

Potrivit informatiilor dezvaluite, acestea confirma ca Samsung Galaxy Note 8 va veni intr-adevar cu un sistem de camera duala. Numarul exact de megapixeli inca nu se stie in acest moment.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy A8 a fost anuntat - specificatii oficiale

In trecut, am vazut cum unele companii precum Apple au ales sa foloseasca un obiectiv cu unghi larg pentru o camera si un obiectiv cu zoom pentru cealalta camera, in timp ce exista alte companii care au ales sa foloseasca un senzor color pentru o camera si unul monocrom pentru cealalta.

Printre celelalte informatii dezvaluite se numara deschiderea camerei lui Samsung Galaxy Note 8 care este, se pare, de f/1,7, ceea ce inseamna ca LG V30 inca detine titlul pentru cea mai larga deschidere pe un smartphone, si anume de f/1,6.

CITESTE SI:  Olympus OM-D E-M10 Mark II a fost anuntata oficial

De asemenea, stirea vorbeste despre zoom optic 2x, ceea ce este diferit fata de ceea ce am auzit – si anume zoom optic 3x. In orice caz, ar trebui sa avem detaliile peste cateva zile, asa ca intrati din nou pe site atunci pentru a primi cele mai noi informatii despre Samsung Galaxy Note 8.

Facebook