fbpx

Informatie cruciala despre suportul pentru dispozitive multiple al aplicatiei WhatsApp

Informatie cruciala despre suportul pentru dispozitive multiple al aplicatiei WhatsApp

Conform unor noi informatii dezvaluite de WABetaInfo, exista o informatie cruciala cu privire la suportul pentru dispozitive multiple al aplicatiei de mesagerie WhatsApp. E vorba despre telefoane, in special.

Conform unor stiri recente, compania WhatsApp din Statele Unite lucreaza pentru a aduce suport pentru dispozitive multiple in aplicatia sa de mesagerie.

In acest moment, aplicatia de mesagerie WA accepta doar un singur dispozitiv (fara a include si versiunea web pentru PC-uri si tablete), iar asta pentru ca aplicatia de mesagerie e conectata la numarul tau de telefon.

CITESTE SI:  Autonomia bateriei lui iPhone 8 Plus ar putea fi cea mai buna din istoria Apple

Dar suportul pentru dispozitive multiple inseamna ca poti utiliza WA pe diverse dispozitive, inclusiv pe iPad. Cu toate acestea, conform unor noi informatii descoperite de WABetaInfo, acel suport e limitat la doar un smartphone la un moment dat.

Ce inseamna asta? Pai, pe langa PC-uri si tablete, iti poti conecta contul de WhatsApp la doar un telefon in acel moment, asa ca doua smartphone-uri nu pot impartasi acelasi cont de WA in acelasi timp, din cauza suportului limitat.

CITESTE SI:  Un iPhone 6 a explodat in timpul unui apel, dar proprietarul a scapat nevatamat

Presupunem ca exista o logica in aceasta privinta. La urma urmei, care ar fi rostul sa-ti apara un anumit mesaj WhatsApp pe doua telefoane in acelasi timp? Pe PC ar exista o logica, deoarece poti raspunde la mesaje fara a utiliza telefonul.

De asemenea, tableta cu aplicatie WhatsApp ar putea fi utila daca telefonul tau nu e cu tine pentru a raspunde la mesaje. Oricum, nu e clar daca limita suportului (de dispozitive multiple) pentru doar un telefon e o limita a versiunii beta, sau o limitare a functiei in general.

CITESTE SI:  Uber il taxeaza accidental pe un utilizator cu 20.000 de dolari pentru o cursa de 20 de minute

Totusi, e interesant ca WhatsApp lucreaza la suportul multi-device si speram ca functia va fi lansata tuturor utilizatorilor aplicatiei in curand. Ce parere ai despre asta? Crezi ca noua functie pentru dispozitive multiple a aplicatiei de mesagerie WhatsApp iti va fi utila?