fbpx

Inelul purtabil al Apple ar putea fi cel mai tare dintre toate

Inelul purtabil al Apple ar putea fi cel mai tare dintre toate

Apple anunta din nou schimbari, de aceasta data cu un mic “smart ring” care va incorpora multe dintre functiile iPhone-ului.

Gigantul tehnologic Apple a inscris un brevet pentru un inel purtabil “iRing” care va fi capabil sa faca fotografii, sa scrie text si sa afiseze ora, toate astea cu un dispozitiv care este suficient de mic pentru a fi purtat pe degetul tau aratator.

Apple stie cu siguranta cum sa abordeze un anume dispozitiv, sa-i dea ceva stralucire si lustru Apple, iar, atunci cand se lanseaza, cel mai probabil inelul purtabil va fi un adevarat hit pe piata, dominand la fiecare intoarcere si colt.

CITESTE SI:  De ce un tanar australian a spart reteaua Apple

Sau, cel putin, acesta este planul si desi Apple Watch nu a aprins acelasi tip de revolutie pe care aprins-o primul iPhone, le-a facut pe toate bine.

Ce ii rezerva viitorul companiei Apple? Ei bine, se pare ca acestia ar putea avea in vedere un posibil dispozitiv purtabil in stil inel care vine cu control vocal, notificari tactile si camere, printre altele.

CITESTE SI:  Ce raspunde Google pentru Apple despre confidentialitate

Da, un iRing daca asa vrei sa-l numesti, a aparut in forma unei noi inscrieri de brevet a Apple. Acest dispozitiv necunoscut pare ca va functiona ca si un dispozitiv montat pe deget care este umplut cu microfoane, camere si chiar si un mic display, vorbim despre inelul purtabil care va fi cel mai tare dintre toate.

Inscrierea de patent este cunoscuta ca si “Dispozitive si metode pentru un dispozitiv inel de computing” si poarta descrierea unui dispozitiv purtabil in stil inel care se va baza pe o varietate de intrari precum vocea, miscarea si intrarea touch cu scopul de a-i permite utilizatorului sa poata controla si interactiona cu dispozitive de computing mai mari.

CITESTE SI:  Cum poate fi afectata Apple de interzicerea aplicatiei WeChat

Ne intrebam ce are de spus 16Lab in legatura cu asta, avand in vedere ca acestia au un inel destul de decent care a fost prezentat la evenimentul CEATEC de anul trecut.