fbpx
India depaseste Statele Unite si devine a doua cea mai mare piata de smartphone-uri din lume

India depaseste Statele Unite si devine a doua cea mai mare piata de smartphone-uri din lume

Muta-te din Statele Unite, India este acum cea de-a doua piata de smartphone-uri ca marime. Potrivit unui nou raport de Canalys, firma sustine ca livrarile de smartphone-uri din India au depasit numarul de 40 de milioane pentru prima data in trimestrul 3 al anului 2017, cu o crestere anuala de 23%. Asta inseamna ca India a depasit Statele Unite la vanzari, doar China fiind in fata Indiei.

In trecut, Statele Unite au fost cea mai mare piata cand vine vorba despre smartphone-uri. Cu toate acestea, dupa ce diverse companii chineze precum Xiaomi, Huawei, Oppo si nu numai au inceput sa intre in businessul cu telefoane cu oferte accesibile, lucrurile au inceput sa se schimbe si, in cele din urma, au impins Statele Unite pe locul al doilea.

CITESTE SI:  Huawei Honor 7 te-ar putea ustura serios la buzunar

Acestea fiind spuse, se pare ca Statele Unite se confrunta cu dificultati in ceea ce priveste pozitia sa, deoarece intr-un nou raport de firma de cercetare Canalys (citat de TechCrunch), se pare ca tara a reusit sa depaseasca Statele Unite si este acum cea de-a doua cea mai mare piata de smartphone-uri.

CITESTE SI:  O aplicatie detecteaza cancerul pancreatic dupa albul ochilor

Compania afirma ca India a reusit sa depaseasca numarul de 40 de milioane in ceea ce priveste livrarile de smartphone-uri pentru prima data in trimestrul 3 al acestui an. Va reusi tara sa prinda din urma piata din China?

Presupunem ca este posibil, dar acum se spune ca China gestioneaza mai mult de 110 milioane de smartphone-uri livrate pe trimestru, ceea ce este de aproape 3 ori mai mult decat a reusit India sa livreze, asa ca ar putea trece ceva timp pana ce India prinde din urma China.

CITESTE SI:  De ce SUA au infiltrat un malware ofensiv in reteaua de electricitate a Rusiei

In mod ironic, se pare ca smartphone-urile chinezesti sunt cele care domina tara lui Raj Kapoor care a depasit Statele Unite, smartphone-uri printre care se numara cele ale Xiaomi, Vivo, Oppo si Lenovo fiind printre cele mai populare, iar Samsung este in fruntea clasamentului.