fbpx

In ce tara un post TV a difuzat copia piratata a filmului “Avengers: Endgame”

In ce tara un post TV a difuzat copia piratata a filmului Avengers Endgame

Daca, ca majoritatea oamenilor, te-ai asigurat si ai luat masuri sa eviti sa afli dinainte de lansare cum va fi filmul “Avengers: Endgame” inainte de a-l viziona, afla ca un post TV a difuzat o copie piratata a acestui lungmetraj la o zi dupa ce a fost lansat.

Recent s-a spus ca o copie piratata a filmului “Avengers: Endgame” a aparut pe internet. Cu toate acestea, s-a indicat ca nu e mare lucru pentru ca copia piratata a fost inregistrata la calitate foarte redusa si ca astfel e greu de urmarit.

CITESTE SI:  Cum vei putea controla aparatele conectate Whirlpool printr-o aplicatie Wear OS

Asta inseamna ca cei mai multi oameni ar prefera sa urmareasca “Avengers: Endgame” in cinematografe. Din pacate pentru unii din Filipine, postul TV local prin cablu Orient Cable a decis sa difuzeze copia piratata a filmului la o zi dupa premiera din tara.

Acesta e un lucru destul de grav, pentru ca poate strica experienta de vizionare a filmului. In plus, sa nu uitam ca este complet ilegal. De asemenea, s-a mentionat faptul ca copia piratata “Avengers: Endgame” care a fost difuzata de postul TV era una de calitate redusa, ceea ce inseamna ca nu numai ca a fost stricata experienta de vizionare a “Avengers: Endgame” (prin spoilere) pentru telespectatorii postului TV, dar si intr-un mod rau.

CITESTE SI:  Ce joc rival pentru Pokemon GO pregateste Microsoft

Postul TV a fost intre timp dat in judecata de casa de film locala Teatro de Dapitan si mai tarziu filmul “Avengers: Endgame” a fost retras de la difuzare. In mod ciudat, postul TV a inlocuit copia piratata cu un film din Filipine cu supereroi, Captain Barbel.

Nu este clar cu ce fel de repercusiuni s-ar putea confrunta postul TV, mai ales ca Disney isi protejeaza foarte bine proprietatea intelectuala. Dar este uluitor ca acea companie din Filipine s-a gandit ca asa ceva ar fi o idee buna si ca va scapa basma curata.

CITESTE SI:  Divizia de masini fara sofer a Google ar putea deveni o companie separata

Intre timp, se pare ca chiar si cu copiile piratate, filmul “Avengers: Endgame” a reusit sa doboare recorduri in box office, iar unii estimeaza ca e pe cale sa genereze venituri de peste 2 miliarde de dolari.