fbpx

In ce tara s-a stabilit acest record cu drone

In ce tara s-a stabilit acest record cu drone

Un brand de masini al unei companii a stabilit un nou record. Este vorba despre unul care implica niste drone si prin care respectivul brand (Genesis) se promoveaza dupa ce s-a extins intr-o noua tara. Desigur, cu siguranta respectivul record nu va fi cel din urma.

Reprezentatiile cu dispozitive zburatoare au devenit pentru oameni si companii instrumentul preferat pentru a capta atentia. Iar Genesis, brandul de masini detinut de compania Hyundai din Coreea de Sud, si-a marcat intrarea in China prin stabilirea unui record mondial Guiness.

CITESTE SI:  In ce tehnologii va investi Samsung 20 de miliarde de dolari

Este vorba despre o gramada de drone care zboara in acelasi timp si in acelasi loc. S-au folosit 3281 de drone pentru a afisa logoul brandului si pentru a-l promova in Shanghai pe 29 martie.

Acest nou record a doborat recordul anterior al unei alte companii care a pilotat 3051 de drone in septembrie 2020. De asemenea, inainte de asta, a existat o premiera cu 2200 de dispozitive zburatoare in Rusia, cu cateva zile inainte.

CITESTE SI:  Cum se incearca reducerea riscurilor dronelor asupra aeroporturilor din SUA

Intel, companie consacrata pentru reprezentatiile cu drone, a fost detinatoarea unui record cu 2066 de dispozitive zburatoare in Folsom, California, in iulie 2018.

Aceste reprezentatii se bazeaza de obicei pe instrumente de coregrafie care instruiesc dronele sa constituie anumite forme in timp ce coordoneaza grupul de dispozitive zburatoare pentru a nu avea loc coliziuni intre ele.

Aceasta e o initiativa de publicitate, bineinteles. Si nu ar fi surprinzator daca alte companii vor stabili noi premiere. Pe baza acestui lucru, pare ca reprezentatiile cu drone au evoluat in cativa ani si ar putea alimenta competitia printre companiile hotarate sa ostenteze prin extravaganta robotica.

CITESTE SI:  Pentru prima data Mac-urile Apple ar putea folosi aceste procesoare

Ce parere ai despre noul record stabilit de brandul Genesis care apartine de compania Hyundai din Coreea de Sud? Si ce parere ai despre companiile care se promoveaza astfel?