In ce tara pasagerii Uber pot solicita soferi care nu stau mult la palavre

In ce tara pasagerii Uber pot solicita soferi care nu stau mult la palavre

Te-ai saturat de soferii care vorbesc vrute si nevrute? Uber le ofera in sfarsit pasagerilor cea mai solicitata caracteristica. Este vorba despre o modalitate de a solicita conversatii minime cu soferul in timpul calatoriei.

Caracteristica este gratuita si va fi disponibila pentru toata lumea din Statele Unite. Aceasta se numeste Quiet Mode. Dorinta pentru liniste ar putea convinge mai multi pasageri sa plateasca in plus.

In timp ce unii oameni sunt comunicativi si nu au nicio problema sa discute cu oricine despre orice, altii nu sunt asa. De fapt, unii se simt se inconfortabil cand trebuie sa discute cu strainii.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum e noul scurtmetraj animat al Overwatch

Vestea buna este ca, daca nu esti fan al soferilor Uber palavragii, poti da de inteles asta. Uber a anuntat lansarea unei noi caracteristici numite Quiet Mode pentru pasageri.

Aceasta este o caracteristica care va fi gratuita pentru utilizatori, dar este aplicabila exclusiv calatoriilor premium Uber Black si Uber Black SUV pentru care pasagerii trebuie sa plateasca mai mult.

Utilizatorii vor putea sa aleaga dintre optiunile “quiet preferred”, “happy to chat” sau sa aleaga “no preference” daca nu le pasa. Vorbind pentru TechCrunch, directorul de produse al Uber, Aydin Ghajar, a spus: “Incercam sa cream o diferentiere mai mare intre produsele premium si produsele obisnuite pentru a incuraja mai multe calatorii”.

CITESTE SI:  De ce Facebook le cere utilizatorilor parola de e-mail

Aydin Ghajar adauga ca Quiet Mode este ceva ce pasagerii au cerut de mult timp. Se pare ca motivul din spatele acestei caracteristici este, conform lui Aydin Ghajar, faptul ca aceasta actioneaza ca o modalitate de a diferentia nivelurile.

De asemenea, le ofera pasagerilor Uber optiunea de a plati mai mult daca vor mai degraba sa stea in masina si sa se odihneasca in timp ce se apropie de destinatie, in loc sa discute cu soferii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *