fbpx

In ce tara lanseaza Google noua boxa inteligenta Nest Mini pentru a concura cu Amazon

In ce tara lanseaza Google noua boxa inteligenta Nest Mini pentru a concura cu Amazon

Compania Google din Statele Unite lanseaza intr-o anumita tara cea mai noua boxa inteligenta Nest Mini, cu scopul de a concura acolo mai bine cu rivalul sau Amazon care a prezentat deja in acea tara dispozitive cu asistentul virtual Alexa.

Google aduce in respectiva tara cea mai recenta versiune a boxei inteligente Nest Mini, cu intentia de a incepe vanzarea acesteia in marile magazine online si fizice din tara.

Miscarea vine la doar cateva saptamani dupa ce gigantul american de comert electronic Amazon.com si-a prezentat asistentul virtual Alexa pentru clientii din Brazilia, cu trei gadgeturi diferite disponibile.

CITESTE SI:  Ce va produce compania Tesla a lui Elon Musk pentru prima data, pentru masinile sale

Compania percepe pentru boxa inteligenta Nest Mini cu asistentul virtual Google Assistant integrat un pret echivalent de 85 de dolari in Brazilia. Retaileri locali precum Magazine Luiza, Lojas Americanas si Via Varejo’s Casas Bahia sunt printre primele magazine online si fizice alese pentru a vinde boxa inteligenta Nest Mini a companiei americane.

CITESTE SI:  Ce beneficii are reducerea timpului pe social media

La fel ca rivalul Amazon, compania americana Google are in vedere aducerea si altor produse in Brazilia, cea mai mare economie din America Latina. “Vedem cum Brazilia creste in acest segment, iar alte lansari ar putea avea loc in viitor, avand in vedere prioritatea acordata tarii”, spune Vinicius Dib, directorul parteneriatelor pentru dispozitivele companiei in Brazilia.

Citand date de la IHS Markit, compania americana a spus ca piata globala de boxe inteligente este asteptata sa creasca de 4 ori pana in 2023, ajungand la 30 de miliarde de dolari.

CITESTE SI:  VIDEO: Primele incercari ale taxiurilor autonome din Japonia vor avea loc anul viitor

Lansarea Nest Mini cel mai probabil va intensifica concurenta dintre Google si Amazon, companii care s-au luptat intre ele si in domeniul serviciilor de calcul in cloud. Google a inceput propria operatiune cloud in Brazilia in 2017, provocand Amazon Web Services.