fbpx

In ce stare a fost gasit un iPhone X de catre niste scafandri scufundat de cateva zile

In ce stare a fost gasit un iPhone X de catre niste scafandri scufundat de cateva zile

Un iPhone X a fost gasit de scafandri dupa cateva zile, in Marea Britanie. Smartphone-ul scufundat de cateva zile a fost descoperit de o echipa de scafandri profesionisti.

Acesta apartinea unui membru al personalului unui parc de sporturi nautice din Nottinghamshire. iPhone X scufundat a fost recuperat sambata, 10 august, dupa ce a stat pe fund timp de cateva zile.

In ultimii ani, unele dintre modificarile pe care Apple le-a adus iPhone-urilor sale este impermeabilitatea si rezistenta la praf. Aceste caracteristici par a fi destul de nenecesare, avand in vedere ca nu toti ne luam telefoanele la inot.

CITESTE SI:  Cu ce vulnerabilitate grava ar putea Apple lansa iOS 13

Dar, cand aceste caracteristici se dovedesc utile, multi sunt fara indoiala recunoscatori ca exista acele caracteristici pe smartphone-uri. Va puteti imagina cam cum s-a simtit proprietarul unui iPhone X cand, conform stirilor din Marea Britanie, o echipa de scafandri i-a gasit telefonul scufundat.

Ei bine, putem spune ca un telefon care a stat scufundat intr-un mediu subacvatic cateva zile e distrus, dar nu pare sa fie asa in ultimul caz. Scafandrii au descoperit ca telefonul era in stare de functionare si ca ecranul s-a aprins, acest lucru dezvaluind ca proprietarul smartphone-ului scufundat avea un apel pierdut.

CITESTE SI:  Un angajat Samsung arestat pentru faptul ca a furat 8474 de smartphone-uri

Conform scafandrului care a gasit smartphone-ul scufundat de cateva zile, “Am creat un plan. Dar m-am indepartat de plan si cand am ajuns la fund am atins smartphone-ul iPhone X. L-am apucat si am apasat butonul (din partea laterala a smartphone-ului) si l-am pornit. Ecranul s-a luminat si am vazut ca proprietarul avea un apel pierdut”.

CITESTE SI:  Interzicerea telefoanelor mobile in scoli a condus la o imbunatatire a rezultatelor elevilor

Smartphone-ul scufundat gasit de scafandri apartinea de fapt lui Brad Beech, un membru al personalului care lucra acolo, iar acesta l-a scapat pe iPhone X acolo acum cateva zile. Potrivit lui Beech, descoperirea scafandrilor i-a economisit 800 de lire, suma necesara pentru asigurarea lui iPhone X.

Sursa imagine: Flickr.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *