fbpx

In ce orase va fi infiintat cel de-al doilea sediu al Amazon

In ce orase va fi infiintat cel de-al doilea sediu al Amazon

Amazon intentioneaza sa-si imparta cel de-al doilea sediu din Statele Unite intre mai multe orase, conform Wall Street Journal. Orasul Boston a fost unul dintre cele 20 de orase finaliste in cursa celui de-al doilea sediu (cladire de administratie).

Noua cladire ar crea multe locuri de munca si pana la 5 miliarde de dolari cheltuieli de capital de la Amazon. Orasele principale alese de companie pentru sediul secundar sunt Queens, New York City si Crystal City.

CITESTE SI:  Ce suma a pierdut Uber din cauza coronavirusului Wuhan

Amazon a anuntat acum cam un an in urma ca incearca sa infiinteze o cladire secundara in Statele Unite care ar genera 50.000 de noi joburi si cheltuieli de capital de 5 miliarde de dolari.

Peste 200 de propuneri au venit de la state din toata tara, oferind stimulente pentru a atrage retailerul online gigantic. Retailerul din Statele Unite a anuntat in sfarsit locatia pentru cel de-al doilea sediu.

Amazon anuntase planurile de a infiinta un sediu secundar in Statele Unite inca din luna septembrie din 2017. Compania a anuntat 20 de finaliste anul trecut, printre care s-au numarat orase atat din Statele Unite, cat si din Canada.

CITESTE SI:  Microsoft a iesit. Ce alta companie poate cumpara TikTok

S-a spus ca Amazon ar putea imparti cel de-al doilea sediu in mai multe locatii si exact asa va proceda compania. Compania si-a impartit sediul secundar din Statele Unite intre mai multe orase.

Amazon va deschide noi birouri in orasele Queens, New York City si in zona Crystal City din Arlington. Cele 50.000 de joburi promise si cheltuielile de capital de 5 miliarde de dolari vor fi impartite in mod egal intre aceste locatii.

CITESTE SI:  Ce pret are noul procesor Intel de 5,3GHz

Amazon a anuntat de asemenea ca Nashville va fi caminul pentru noul sau centru de operatiuni de pe Coasta de Est. Locatia se va ocupa de activitati de transport, printre alte lucruri. De asemenea, va crea 5000 de joburi in acea zona.