fbpx
In ce oras european va deschide Huawei un magazin de smartphone-uri de varf

In ce oras european va deschide Huawei un magazin de smartphone-uri de varf

Huawei intentioneaza sa deschida un magazin de smartphone-uri de varf intr-un oras european, primul in afara Chinei, pentru ca viitorul acestei companii in Europa sa nu mai fie incert in Europa.

Cel mai mare producator mondial de echipamente de telecomunicatii este examinat in Occident in legatura cu relatia sa cu guvernul din China si cu acuzatiile aduse de Statele Unite conform carora permite spionajul.

Cei de la Washington cer aliatilor sa nu foloseasca tehnologie de la compania chineza Huawei. Compania Huawei a negat in mod repetat aceste acuzatii si la fel a procedat si la o conferinta de presa din Viena.

CITESTE SI:  Ce zic angajatii Google despre motorul de cautare cenzurat pentru China

Huawei a devenit unul dintre producatorii de smartphone-uri cu cea mai rapida crestere de pe planeta, in ciuda faptului ca smartphone-urile sale au fost interzise in Statele Unite.

Chiar daca nu are acces la aceasta piata cheie, compania a reusit sa se descurce foarte bine. Compania va deschide primul magazin de smartphone-uri de varf din afara Chinei, in Viena – capitala Austriei.

CITESTE SI:  HTC neaga zvonul privind preluarea companiei de catre ASUS

Reuters informeaza ca compania chineza va deschide un magazin de smartphone-uri de varf in Viena. Acesta va fi primul astfel de magazin din afara Chinei. Compania incearca sa-si imbunatateasca operatiunile pe piata europeana cu acel magazin de smartphone-uri de varf.

Huawei are relatii cu toate cele trei mari grupuri de telecomunicatii din tara, printre care se numara A1 Telekom Austria, T-Mobile si Drei Austria.

CITESTE SI:  Compania de ridesharing care concediaza 3700 de angajati

CEO-ul Huawei al Austriei, Pan Yao, a declarat ca compania este gata sa lucreze cu acesti operatori pentru a construi retele 5G. Compania spune ca este al doilea cel mai mare vanzator de smartphone-uri in Austria, cu o cota de piata de 28%.

Pan Yao de la Huawei a spus ca compania chineza ia in considerare si investirea in cercetare si dezvoltare in aceasta tara, dar nu a oferit detalii suplimentare despre aceste planuri.