fbpx

In ce controverse a intrat YouTuberita coreeanca care a cumparat o locuinta scumpa

In ce controverse a intrat YouTuberita coreeanca care a cumparat o locuinta scumpa

Cuvantul “mare” ar putea descrie obiceiurile de cheltuire fastuoase ale unei tinere coreence YouTuberite, dar nu si inaltimea ei. Aceasta coreeanca YouTuberita cu succes in Coreea de Sud tocmai a cumparat o locuinta de 8 milioane de dolari. Este vorba despre o locuinta cu 5 etaje pe cea mai ravnita strada din Seul, mai precis prin cartierul Gangnam.

Datorita tehnologiei, castigurile monetare nu mai sunt limitate la joburile traditionale in care trebuie sa fii priponit intr-un anumit loc. Tehnologia a deschis calea pentru tot felul de oportunitati de cariera.

CITESTE SI:  YouTube va folosi mai multi moderatori umani pentru combaterea clipurilor video care le incalca politicile

De exemplu, exista destui YouTuberi care au succes financiar. Luati ca exemplu cazul unei coreence YouTuberite foarte tinere pe nume Boram care se pare ca a adunat suficienti bani pentru a cumpara o locuinta de 8 milioane de dolari, suma pe care majoritatea n-o vor vedea niciodata in viata lor.

Se spune ca locuinta de 8 milioane de dolari pe care coreeanca a cumparat-o se afla in suburbia Gangnam din Seul, despre care se stie ca este unul dintre cele mai bogate cartiere din Coreea de Sud.

CITESTE SI:  Aceasta aplicatie de muzica nu se lanseaza pe consola de jocuri Nintendo Switch

Cu toate acestea, in ciuda succesului sau financiar, YouTuberita coreeanca a intrat in anumite controverse, sau mai bine zis parintii ei.

Au fost depuse cateva reclamatii catre un ONG, unii exprimandu-si ingrijorarea ca parintii YouTuberitei coreence – care a cumparat locuinta de 8 milioane de dolari – profita de ea, in timp ce altii reclama ca o parte din continutul de pe canalul coreencei are o influenta negativa asupra altora de varsta ei.

CITESTE SI:  Smartphone-urile LG cu specificatii avansate si preturi competitive

Acestea fiind spuse, ideea de YouTuber foarte tanar de succes nu este una tocmai noua in ziua de azi. In 2018, un utilizator foarte tanar de YouTube pe nume Ryan a reusit sa ajunga pe lista Forbes a celor mai bine platiti utilizatori de YouTube si se spune ca canalul lui i-a permis sa castige pana la 11 milioane de dolari.

Sursa imagine: Flickr.com