fbpx

In ce conditii s-a deschis parcul Disney din Shanghai, in contextul coronavirusului Wuhan

In ce conditii s-a deschis parcul Disney din Shanghai, in contextul coronavirusului Wuhan

Disneyland revine la viata dupa aparitia coronavirusului Wuhan: capitalismul revine la normal. Dupa ce si-a inchis parcurile si statiunile din intreaga lume, compania Disney din Statele Unite incepe sa reporneasca elementul de baza al activitatii sale. Compania incepe cu Shanghai Disney Resort care a inceput sa accepte vizitatori recent, pentru prima data din ianuarie.

Parcul Disney din Shanghai functioneaza acum cu o multitudine de noi masuri de sanatate si siguranta pentru coronavirusul Wuhan, cea mai importanta masura fiind limitarea numarului de vizitatori.

CITESTE SI:  Twitter vaneaza conturile care creeaza tweet-uri virale in mod artificial

Vor avea voie sa intre in parcul Disney din Shanghai pana la 24.000 de oameni pe zi, ceea ce reprezinta aproximativ 30% din capacitatea normala a parcului Disney. Stirile indica faptul ca mult mai putini vizitatori au aparut in prima zi si ca starea de spirit era oarecum low, din cauza ingrijorarilor legate de coronavirusul Wuhan.

Vizitatorii mascati din Shanghai au fost intampinati de personal costumat care i-a intampinat atat in engleza, cat si in chineza. O serie de noi masuri de siguranta au fost implementate in parc pentru a mentine lucratorii si vizitatorii in siguranta.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Sony Xperia XZ3 ar putea avea un numar mare de camere

Mastile pentru coronavirusul Wuhan sunt acum obligatorii pentru toti vizitatorii si au fost amenajate noi cosuri de gunoi in jurul parcului Disney pentru a arunca mastile vechi.

Vizitatorilor trebuie sa le fie masurata temperatura la sosire pentru a primi aprobarea de la aplicatia oficiala de diagnostic din Shanghai.

Cozile si cursele includ, de asemenea, noi masuri de distantare sociala, fiind asezate pe sol covorase pentru a arata vizitatorilor la ce distanta trebuie sa stea, iar in rollercoasterele din Shanghai exista un rand lasat gol, din motive ce tin de coronavirusul Wuhan.

CITESTE SI:  De ce Disney lucreaza la inteligenta artificiala pentru animatori

Locurile si barele de siguranta sunt dezinfectate in mod regulat pentru coronavirusul Wuhan, in timp ce unele experiente interactive din parcul Disney din Shanghai necesita acum folosirea unor manusi de unica folosinta.