In ce conditii pare ca smartphone-ul Pixel 3 se supraincalzeste in timp ce e la incarcat

In ce conditii pare ca smartphone-ul Pixel 3 se supraincalzeste in timp ce e la incarcat

Niciuna dintre lansarile hardware ale companiei Google nu a decurs perfect. Smartphone-urile Pixel 3 si Pixel 3 XL ale Google au avut un numar de nereguli, iar recent am auzit ca smartphone-ul Pixel 3 se supraincalzeste in timp ce se afla la incarcat.

Smartphone-urile de obicei se incalzesc atunci cand sunt la incarcat, iar acest lucru este ceva normal. Dar atunci cand acestea devin atat de fierbinti incat nu le poti atinge si cand se inchid de unele singure, sa stii ca este o problema.

Din pacate, aceasta este o problema cu care se confrunta utilizatorii de telefoane Pixel 3 de la compania Google. Conform mai multor postari de pe diferite platforme de pe internet, utilizatorii de Pixel 3 spun ca telefoanele lor se supraincalzesc in timp ce sunt la incarcat.

CITESTE SI:  Top 5 cele mai bune programe antivirus

Nu este clar cat de raspandita este aceasta problema, dar este clar ca acestea nu sunt incidente izolate. Supraincalzirea poate duce la inchiderea smartphone-ului, ceea ce nu este ideal.

Unii utilizatori sustin ca supraincalzirea este declansata atunci cand smartphone-ul de la compania Google este la incarcat si folosit in acelasi timp, cum ar fi urmarind un clip video sau efectuand apeluri video (supraincalzirea pare sa fie legata de video).

CITESTE SI:  Google si Apple vor fi date in judecata in Franta din cauza contractelor abuzive pentru dezvoltatorii de aplicatii

De asemenea, supraincalzirea nu pare sa fie specifica niciunui incarcator, deoarece implica atat incarcatoare wireless si cu cablu terte, cat si Google Pixel Stand.

Supraincalzirea poate varia in functie de dispozitiv. Unii utilizatori ai acestor telefoane Google nu observa supraincalzire la incarcare, in timp ce altii sustin ca trimiterea smartphone-ului inapoi si primirea altuia a rezolvat problema.

CITESTE SI:  CEO-ul Yahoo, Marissa Mayer, abia asteapta sa foloseasca Gmail. Pare ca uraste Yahoo la fel de mult ca tine

Google inca nu a comentat problema smartphone-ului Pixel 3, asa ca nu este clar daca de vina este un bug care poate fi rezolvat printr-un update de soft, sau daca este o problema hardware.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *