In ce alta tara ar putea incepe Apple sa produca iPhone-uri de varf

In ce alta tara ar putea incepe Apple sa produca iPhone-uri de varf

Apple Inc. va incepe in 2019 sa-si asambleze iPhone-urile de varf intr-o alta tara (in afara Chinei) prin intermediul producatorului Foxconn. Va fi prima data cand producatorul taiwanez Foxconn va produce smartphone-urile companiei din Cupertino in acea tara, conform unei surse informate.

Apple are un partener de productie care produce iPhone-uri in India. Cu toate acestea, Wistron produce numai modele ieftine precum 6S si SE in aceasta tara.

O noua stire sustine ca Foxconn, cel mai mare producator prin contract al Apple, ar putea incepe productia smartphone-urilor de varf in India anul viitor.

CITESTE SI:  Un om de stiinta sustine ca Pokemon GO se joaca cu creierele oamenilor

La fel ca multe alte companii, Apple si-a mutat productia iPhone-urilor in India pentru a scapa de taxele de import care au fost impuse de guvernul tarii.

Aceasta tara e o piata profitabila, dar si una in care oamenii sunt cumpatati cu bugetul. Faptul ca iPhone-urile sale mai ieftine sunt produse in India i-a permis companiei Apple sa perceapa niste preturi competitive, pentru a concura mai bine cu Samsung si cu rivalii chinezi.

CITESTE SI:  Vladimir Putin: Cine va conduce inteligenta artificiala va conduce lumea

Foxconn nu produce smartphone-urile companiei din Cupertino in India, dar o noua stire sustine ca ar putea incepe sa le asambleze in aceasta tara anul viitor. Acest producator deja produce smartphone-uri pentru Xiaomi in India.

De asemenea, si iPhone-urile de varf ar putea fi produse in aceasta tara. Acest lucru ar permite smartphone-urilor de top ale Apple sa fie mai ieftine in acea tara, ceea ce va duce la cresterea cotei de piata a companiei din Cupertino acolo.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Samsung Galaxy A9 e oficial - specificatii si pret

De asemenea, productia in India ar fi de ajutor in cazul in care Statele Unite va impune vreodata taxa de import pe iPhone-urile produse in China.

Exista aceasta posibilitate, iar iPhone-urile s-ar putea scumpi din acest motiv. Productia smartphone-urilor de varf ale companiei din Cupertino in afara Chinei i-ar permite companiei Apple sa scape de taxele de import impuse de SUA pentru produsele din China.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *