In cat timp va incepe Samsung sa foloseasca 100% energie regenerabila

In cat timp va incepe Samsung sa foloseasca 100% energie regenerabila

Samsung se alatura listei de companii mari de tehnologie care si-au luat angajamentul de a utiliza energie regenerabila in proportie de 100%. Unele companii sunt pe drumul cel bun pentru atingerea acestui scop, iar compania Samsung a declarat ca intentioneaza sa utilizeze energie regenerabila in proportie de 100% in cladirile sale de birouri, in fabrici si in centrele operationale din Statele Unite, China si Europa pana in 2020.

Angajamentul initial al companiei Samsung in Coreea de Sud in acest an va fi instalarea a aproximativ 42.000 de metri patrati de panouri solare in Samsung Digital City din Suwon acolo unde isi are sediul central.

CITESTE SI:  VIDEO: Google Search ii va ajuta pe americani sa-si gaseasca noi joburi

Compania sud-coreeana va adauga inca aproximativ 21.000 de metri patrati de panouri solare si instalatii de generare a energiei geotermale incepand cu anul viitor in campusul sau Pyeongtaek, iar in 2020 in campusul sau Hwaseong.

Aceste eforturi vor ajuta compania din Coreea de Sud sa-si creasca utilizarea energiei regenerabile la nivel mondial pentru a fi pe masura cantitatii echivalente de electricitate creata de o centrala de electricitate solara de 3,1GW pana in 2020.

Compania Samsung va dezvalui mai multe detalii despre planurile sale privind energia regenerabila in raportul sau de sustenabilitate mai tarziu in aceasta saptamana. Compania va impune de asemenea utilizarea electricitatii regenerabile in lantul sau de aprovizionare.

CITESTE SI:  Guvernul Statelor Unite ii da voie companiei SpaceX sa lanseze masina lui Elon Musk spre Marte

Aceasta si-a asumat angajamentul de a colabora cu cele mai importante 100 de companii partenere, incepand cu anul viitor, pentru a le ajuta sa-si atinga obiectivele proprii privind energia din surse regenerabile, in colaborare cu Carbon Disclosure Project Supply Chain Program la care compania Samsung din Coreea de Sud intentioneaza sa se alature anul viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *