fbpx
In cat timp va incepe Samsung sa foloseasca 100% energie regenerabila

In cat timp va incepe Samsung sa foloseasca 100% energie regenerabila

Samsung se alatura listei de companii mari de tehnologie care si-au luat angajamentul de a utiliza energie regenerabila in proportie de 100%. Unele companii sunt pe drumul cel bun pentru atingerea acestui scop, iar compania Samsung a declarat ca intentioneaza sa utilizeze energie regenerabila in proportie de 100% in cladirile sale de birouri, in fabrici si in centrele operationale din Statele Unite, China si Europa pana in 2020.

CITESTE SI:  Departamentul de Justitie renunta la informatiile de la un site anti-Trump

Angajamentul initial al companiei Samsung in Coreea de Sud in acest an va fi instalarea a aproximativ 42.000 de metri patrati de panouri solare in Samsung Digital City din Suwon acolo unde isi are sediul central.

Compania sud-coreeana va adauga inca aproximativ 21.000 de metri patrati de panouri solare si instalatii de generare a energiei geotermale incepand cu anul viitor in campusul sau Pyeongtaek, iar in 2020 in campusul sau Hwaseong.

CITESTE SI:  Apple Watch si serviciile ar putea depasi iPhone-ul ca motor principal de generare a veniturilor pentru companie

Aceste eforturi vor ajuta compania din Coreea de Sud sa-si creasca utilizarea energiei regenerabile la nivel mondial pentru a fi pe masura cantitatii echivalente de electricitate creata de o centrala de electricitate solara de 3,1GW pana in 2020.

Compania Samsung va dezvalui mai multe detalii despre planurile sale privind energia regenerabila in raportul sau de sustenabilitate mai tarziu in aceasta saptamana. Compania va impune de asemenea utilizarea electricitatii regenerabile in lantul sau de aprovizionare.

CITESTE SI:  Telefonul pliabil al Samsung a aparut in secret la CES 2018

Aceasta si-a asumat angajamentul de a colabora cu cele mai importante 100 de companii partenere, incepand cu anul viitor, pentru a le ajuta sa-si atinga obiectivele proprii privind energia din surse regenerabile, in colaborare cu Carbon Disclosure Project Supply Chain Program la care compania Samsung din Coreea de Sud intentioneaza sa se alature anul viitor.