Ikea incepe sa vanda panouri solare si acumulatoare pentru locuinte

Ikea incepe sa vanda panouri solare si acumulatoare pentru locuinte

Ikea a inceput acum sa vanda panouri solare si acumulatoare pentru locuinte clientilor sai din Marea Britanie. Comerciantul de mobila din Scandinavia a incheiat un parteneriat cu compania SolarCentury pentru asta.

Ikea incepe sa ia parte la miscarea in masa cu energia regenerabila, lucru care incepe sa indice o schimbare pe piata energiei. Comerciantul de mobila a anuntat ca a inceput sa vanda panouri solare si acumulatoare pentru locuinte clientilor din Marea Britanie.

Produsele pe care le vinde Ikea includ panouri care pot fi integrate in solutiile existente de acoperis care sunt oferite Solarcentury, o companie de solutii bazate pe Soare din tara.

Panourile pentru locuinte vandute de Ikea au o garantie de 25 de ani si exista o garantie de 6 ani pentru instalatie si pentru toate aspectele hardware ale sistemului solar. Aceasta garantie ii acopera pe clienti in cazul in care ceva nu functioneaza cum trebuie si le mai ofera o stare de liniste.

CITESTE SI:  Cum ar fi ocolit niste atacatori autentificarea in doi pasi

Preturile pentru instalatii incep de la sub 4000 de dolari. Acumulatoarele de stocare pentru locuinte care sunt vandute de Ikea functioneaza cu panourile solare care sunt disponibile la comerciant precum si cu cele care vandute in mod direct de Solarcentury.

Acumulatoarele pot fi de asemenea cumparate ca adaugiri pentru solutiile solare existente pentru locuinte. Ikea spune ca acest lucru va ajuta la cresterea ratei de folosire a energiei solare in Marea Britanie si ca acumulatoarele le permit locuintelor cu un sistem bazat pe Soare sa ajunga la o folosire solara de aproape 80 de procente.

CITESTE SI:  Cat de eficient energetic este noul procesor AMD Ryzen 7 2700E

Ikea a devenit un comerciant capabil sa ofere aproape orice pentru clientii din Marea Britanie care doresc sa treaca la energia solara. Acestia pot primi orice au nevoie in cel mai scurt timp posibil, incepand de la un curs gratuit si terminand cu instalarea finala a panourilor si a acumulatoarelor pentru locuinte. Ei bine, daca Ikea va oferi servicii similare si in alte tari in care opereaza, ramane de vazut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *