fbpx

Huawei vrea sa-i traga presul de sub picioare companiei Apple cu al ei iPhone 8 cu ajutorul lui Mate 10

Huawei vrea sa-i traga presul de sub picioare companiei Apple cu al ei iPhone 8 cu ajutorul lui Mate 10

Compania Huawei doreste sa creasca livrarile de telefoane mobile numai cu un procent modest in 2017, avand in vedere ca se pregateste sa concureze cu mult asteptatul iPhone 8 de a 10-a aniversare al companiei Apple.

In afara de Samsung Galaxy Note 8 care va fi dezvaluit in luna august, urmatorul smartphone foarte asteptat care va ajunge pe piata va fi iPhone 8 al companiei Apple. Este foarte palpitant pentru ca acesta este cel de-al 10-lea an pentru iPhone, iar zvonurile spun ca Apple va da tot ce are mai bun.

CITESTE SI:  Ce distanta uriasa au parcurs masinile Tesla cu Autopilot-ul activat

Cu toate acestea, se pare ca Huawei crede ca i-o poate lua inainte companiei Apple in aceasta privinta. Vorbind pentru Bloomberg, directorul diviziei pentru consumatori al Huawei, Richard Yu, a declarat ca este de parere ca viitorul smartphone Huawei Mate 10 al companiei va avea tot ce ii trebuie pentru a invinge smartphone-ul Apple iPhone 8 in ceea ce priveste designul, autonomia bateriei si caracteristicile camerei.

Potrivit lui Yu de la compania Huawei, “Vom avea un produs chiar mai puternic, pe Mate 10, care are o baterie cu o autonomie mult mai mare cu un display full-screen, viteze de incarcare mai mari, capabilitate mai buna de fotografiere si multe alte caracteristici care ne vor ajuta sa concuram cu Apple”.

CITESTE SI:  Ce pret mare ar putea avea smartphone-ul LG G8 ThinQ

Din pacate, in afara de faptul ca a confirmat ca telefonul Mate 10 exista, Richard Yu de la compania Huawei nu a dezvaluit la ce specificatii ar trebui sa ne asteptam. Cu toate acestea, s-au zvonit mai multe lucruri despre Huawei Mate 10 deja, iar potrivit zvonurilor (pe care Richard Yu a parut sa le confirme, o parte din ele), una dintre caracteristicile cheie ale smartphone-ului este un display fara margini.

CITESTE SI:  Cum imbunatateste Instagram autentificarea in doi pasi nu chiar sigura

Presupunem ca va trebui sa asteptam si sa vedem daca telefonul Huawei Mate 10 al companiei are chiar ce ii trebuie pentru a-l depasi pe Apple iPhone 8, desi exista mult mai multi factori, decat doar specificatiile hardware si caracteristicile, care ar putea influenta decizia cumparatorilor.