fbpx
Huawei P8 Lite incaseaza doua gloante pentru proprietarul sau

Huawei P8 Lite incaseaza doua gloante pentru proprietarul sau

Desi oamenii numesc smartphone-ul modern un salvator de vieti, acestia nu se refera de obicei la sensul propriu.

Dar un barbat de 41 de ani, da. Acesta a fost salvat de Huawei P8 Lite. Apoi, pentru a inlocui smartphone-ul care a fost distrus, compania chineza i-a prezentat barbatului un Huawei P9 Lite.

In trecut, am auzit povesti cum smartphone-urile le-au salvat vietile proprietarilor si nu ne referim aici la sensul metaforic, ci la cel propriu.

CITESTE SI:  VIDEO: De ce Apple nu a anuntat ca iPhone 11 straluceste

Smartphone-urile au reusit cu succes sa opreasca gloante si schije de la a provoca rani serioase si se pare ca trendul continua.

Potrivit unei stiri recente, un barbat de 41 de ani pe nume Siraaj Abrahams din Cape Town a fost se pare salvat de smartphone-ul sau Huawei P8 Lite.

Proprietarul smartphone-ului isi vedea de drum pe o alee saptamana trecuta cand acesta a fost abordat de doi hoti care apoi l-au impuscat de doua ori in piept cu gloante, dar din fericire, multumita amplasarii telefonului, saracul Huawei P8 Lite a incasat doua gloante pentru acesta, iar in acest fel i-a salvat viata, desi s-a spus ca inima sa a fost oprita pentru scurt timp dupa ce a fost impuscat.

CITESTE SI:  Nivelul de rezistenta al smartphone-ului pliabil Samsung Galaxy Z Fold 2

Dupa cum este si normal, acest caz a fost o reclama destul de buna pentru cei de la Huawei. Compania a decis sa-i scoata pe Abrahams si pe sotia lui la un pranz, iar cei de la compania chineza i-au prezentat un P9 Lite nou-nout ca telefon inlocuitor pentru Huawei P8 Lite.

CITESTE SI:  In 2020, 70% din populatia planetei va avea un smartphone

Acestia chiar au aranjat ca proprietarul smartphone-ului sa participe la toate meciurile locale ale echipei de fotbal Ajax Cape Town ca si invitat VIP, multumita in principal faptului ca Huawei este unul dintre sponsorii echipei.