Huawei Mate 20 ar putea avea bateria cu cea mai mare capacitate din gama

Huawei Mate 20 ar putea avea bateria cu cea mai mare capacitate din gama

Autonomia mare a bateriei ar putea fi unul dintre punctele forte ale urmatorului smartphone de varf al Huawei care s-ar putea numi Huawei Mate 20 Pro.

Un promo trimis de Huawei indica faptul ca bateria lui Mate 20/ Mate 20 Pro va avea o capacitate mai mare decat cele ale acumulatorilor smartphone-urilor anterioare ale companiei.

Potrivit mai multor specificatii dezvaluite neoficial, s-a indicat ca viitorul telefon Huawei ar putea integra o baterie cu o capacitate uriasa de 4200mAh.

Aceasta capacitate inca nu a fost confirmata, dar intre timp Huawei a confirmat ca smartphone-ul va integra intr-adevar cel mai mare acumulator din gama sa de telefoane de pana in prezent.

CITESTE SI:  De ce Franta a interzis smartphone-urile in scoli

Asta potrivit unei stiri publicate de Pocket-lint, publicatie care a primit un promo pentru viitorul anunt al lui Mate 20. Dupa cum poti vedea in imaginea de mai sus, promoul pare sa indice capacitatea bateriilor smartphone-urilor companiei de-a lungul anilor, prin care compania da de inteles ca a crescut in mod constant capacitatea acumulatorului de-a lungul timpului.

Mai exista si un decupaj in partea inferioara din dreapta imaginii si presupunem ca este pentru viitorul smartphone care are cel mai mare decupaj in comparatie cu celelalte telefoane.

Presupunand ca acest lucru este corect, Huawei pare sa indice ca cele doua smartphone-uri ar putea integra o baterie cu o capacitate mai mare, iar cea de 4200mAh despre care am auzit anterior pare probabila.

CITESTE SI:  De ce n-ar fi o idee buna ca Uber sa aiba un sistem AI care detecteaza pasagerii beti

Retineti ca se spune ca Huawei va lansa smartphone-urile Mate 20/Pro si ca s-a zvonit ca bateria de 4200mAh ar putea fi pentru Mate 20.

Nu este clar daca acest lucru inseamna ca Mate 20 Pro va integra, de asemenea, o baterie de aceeasi capacitate sau poate mai mare, dar, oricum ar fi, va trebui sa asteptam anuntul oficial pentru a afla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *